Pernilla Wahlgrens chock efter Christian Bauers tatueringar – avslöjar verkliga reaktionen

30 maj, 2022, 19:05 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren fick sig minst sagt en chock när Christian Bauer kom hem med två nya tatueringar.

Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer firade nyligen ett år som par, men även årsdagen för då de yttrade "de tre stora orden" till varandra.

– De här dagarna var ju fantastiska och det var ju då som jag gick ut på Instagram och berättade att jag faktiskt hade träffat någon och att det kändes helt fantastiskt. Det var också då vi sa ’jag älskar dig’ till varandra för första gången, och det är ju stort liksom, säger Pernilla i sin podcast Wahlgren & Wistam.

Christian Bauers kärleksgest till Pernilla Wahlgren

I väntan på flytt till det nya drömhuset ute på Lidingö bor Pernilla på hotell Skeppsholmen tillsammans med yngste sonen Theo, 15. Men det verkar som att även Christian spenderar en hel tid där, de var ju mer eller mindre sambor i det gröna kedjehuset, och blir troligtvis det i den nya lyxvillan.

Annons

När "Jag älskar dig-dagen" föll in blev Pernilla därför överraskad av Christian på sitt hotellrum.

– Då säger han bara ’vänd dig om’ och då står det ett enormt fång med rosor. Alltså jag har aldrig sett så många rosor på en och samma gång. 48 stycken långa stora röda rosor, berättar hon.

På Instagram delade Pernilla bilder från den romantiska dagen, och visade även upp Christians tatuering – ett P för Pernilla samt datumet för årsdagen.

Pernillas oro efter Christians överrasknings-tatueringar

Men tatueringarna är egentligen inte nya, nej de gjorde Christian redan för ett år sedan när de var hemkomna från Marbella.

– Då när vi kommer hem från den där resan så går han och tatuerar in det datumet då när vi sa ’jag älskar dig’ som var 22/5. Jag var såhär ’men gud är du inte klok’ ett litet P gjorde han också. Men han hade redan stora bokstäver av sina döttrar och så gjorde han två små bokstäver av sina barnbarn, och så fick jag vara med som ett litet P, säger Pernilla och fortsätter:

Annons

– Jag sa ju såhär 'men gud Christian, håller det inte mellan oss får du väl hitta på något viktigt den dagen, eller att man kan vända på det, 21/5-22 i stället för den 22/5-21, så jag hade en back up-plan till honom.

Foto: TT, Instagram

Annons