Pernilla Wahlgrens chockerande upptäckt på hotellrummet – gick bakom ryggen på henne

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren fick sig en rejäl överraskning när hon öppnade dörren till sitt hotellrum.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer hade en underbar sommar tillsammans, vilken vi har kunnat följa via Instagram. Men med hösten och de slopade pandemirestriktionerna kom också vardagen för Pernilla. Arbetet.

Pernilla åker just nu land och rike runt med showen "Pernilla Wahlgren har hybris", tillsammans med resten av ensemblen: Edward af Sillén, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Kim Sulocki.

Pernilla Wahlgren på kärleksresa med Christian Bauer

Utifrån hennes Instagram är det uppenbart att gänget trivs väldigt bra i varandras sällskap – men nykära Pernilla har såklart saknat sin Christian. Nu har paret hittat den optimala lösningen.

Pernilla och showen har anlänt till Visby på Gotland, och med sig har 53-åringen sin pojkvän. Detta visste personalen på hotellet Villa Alma, som hade förberett en överraskning för turturduvorna.

"ÄNTLIGEN tillbaka på älskade Villa Alma!!! Har med mig min Christian denna gång på turnén. MYSIGT! Checkat in på mitt 'vanliga rum'. Och fick inte bara en - utan två härliga överraskningar på rummet denna gång..! ( Se bilder ) Nu gör vi oss redo inför kvällens föreställning! Längtar redan!!", skriver Pernilla på Instagram.

Den första av de två överraskningarna var en morgonrock med namnet "Pernilla" inbroderat. Den andra var ett inramat foto av Pernilla och Christian, upphängt inne i hotellrummet. En otroligt fin gest från Villa Alma! Personalen hade gått bakom ryggen på henne – på bästa tänkbara sätt.

Ute på turné

Dett måste ha peppat Pernilla extra mycket inför showen. Att hon älskar att framträda är ingen hemlighet och pandemi-pausen tycks bara ha gjort henne mer taggad.

Efter nypremiären för snart en månad sedan lät det så här på Instagram:

"Så fick vi då ÄNTLIGEN ha NYPREMIÄR på #pernillawahlgrenharhybris efter 571 dagars ofrivillig Pandemi-paus…! För ett fullsatt Västerås Konserthus! Med mina ÄLSKADE föräldrar & nya kärlek för första gången i publiken!!!".

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet