Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Pernilla Wahlgrens chockval för nya hemmet väcker reaktioner: "Blä – hon har ingen smak"

27 apr, 2023, 12:00 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har gjort ett vågat val i inredningen av nya huset – och folkets dom är hård.
Annons

Pernilla Wahlgrens husbygge blev en lång, lång följetong. Det dröjde två år innan huset var klart att flytta in i, men i december blev flytten äntligen realiserad och Pernilla installerades i sitt nya hem.

"Villa Nilla", som Pernilla själv döpt huset till, är 307 kvadratmeter stor och kommer med lyxfaciliteter som pool, bar, walk in closet, ett pianorum och mycket mer.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgrens kontroversiella val för nya huset sågas

Resan från tom tomt till färdigt lyxhus har dokumenterats i tv-serien ”Villa Wahlgren”, som hade premiär på Kanal 5 och Discovery+ igår.

Annons

Och Pernillas olika val i utformandet av huset har redan blivit omdiskuterade. När hon gästade Nyhetsmorgon i TV4 kom hon med något av ett chockavslöjande.

– Det finns inte ett vitt tak i huset. Alla tak är i rosa. Det låter som ett Barbiehus, men det är en väldigt fin rosa färg, som nästan kan uppfattas som gul. Det blir väldigt varmt och ombonat, säger Pernilla.

"Stackars hennes blivande man"

På TV4:s Facebook vållade det här beslutet gott om reaktioner.

"Stackars hennes blivande man, rosa tak... låter inte såååååå snyggt...men finns ju olika nyanser", skriver en användare.

"Herre, skydda och bevare mig väl", skriver en annan.

"Fy vad hemskt", skriver en tredje.

"Blä", skriver en fjärde.

"Säga vad man vill men smak har hon inte", skriver en femte.

Men Pernilla har en väldigt tydlig vision för sitt hem, och den har hon följt.

– Mina barn säger att det här är ett väldigt "pernilligt" hus. Och med det menar de att de kanske inte skulle ha valt de här färgerna eller de här tapeterna. Men om man känner mig som person så är det väldigt mycket jag, säger hon.

Och för Pernilla var det viktigt att själv få bestämma.

– Jag kollade runt på olika hus och inget kändes helt hundra. Så då kom tanken. Tänk om jag skulle bygga mitt eget hus och skapa det utifrån mina egna drömmar, säger hon.

Annons