Pernilla Wahlgren erkänner: Lyxvillan ser inte ut som på bilderna

Pernilla Wahlgren erkänner: Lyxvillan ser inte ut som på bilderna

Pernilla Wahlgrens drömhus blir inte som tänkt.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren att flytta in i den omtalade lyxvillan som byggts under drygt ett års tid.

Tidigare har hon bott i det gröna kedjehuset på Lidingö, som många känner igen från Wahlgrens värld. Men för ett par månader sedan lämnade hon över nycklarna till de nya ägarna.

Byggarna är nu i slutspurten av att färdigställa det nya pampiga huset som även det är beläget på Lidingö. Men nu har Pernilla ändrat planerna för drömhuset.

Pernilla Wahlgren avslöjar: Ritningarna stämmer inte

Pernilla har inte varit blygsam med att visa upp bilder på sitt nya hem. På Instagramkontot villa_wahlgren har de nyfikna följarna kunnat följa med i byggresan. Och vid det här laget är nog ritningarna bekanta för många.

Men nu visar det sig att de inte stämmer, och att huset inte kommer se ut så som de flesta har trott. I veckans avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam avslöjar Pernilla att fasaden kommer få ett helt annat utseende.

– I fredags så ringer min byggherre på mitt hus och säger "nu på måndag börjar målarna måla huset". Och jag ba "okej i vilken färg, jag har inte valt färg än?". "I vitt" (svarar byggherren, reds. anm.). Men jag har inte bestämt att jag vill ha ett vitt hus, berättar hon.

Pernilla Wahlgrens ändring – lyxvillan får nytt utseende

Byggteamet hade då fått en order om att det var den färgen som skulle användas – det var ju trots allt vitt som bestämdes när huset ritades upp, men det är inte så Pernilla längre vill ha det.

– Så jag ba "nej men stopp, stopp, jag vill inte ha ett vitt hus". Men på bilderna är det ju gjort som vitt och på skisserna.

I sista stund begav hon sig till målarbutiken där hon valde ut en ny färg.

– Vad blev det för färg på huset då?, frågar poddkollegan Sofia Wistam.

– Ja, men då blev det grått.

– Med vita snickerier?

– Ja.

– Mm, fint!

Foto: TT, Instagram