Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens familjelycka: "Äntligen är dagen snart här"

28 jun, 2022, 19:30 
AvElham Mohamed
Oliver Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Theodor Wahlgren

Pernilla Wahlgren beskriver familjelyckan i ett långt inlägg på Instagram!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Wahlgren familjen är det få som inte har koll på. Mycket av detta kan bero på att de har den egna reality-serien Wahlgrens värld som sänds på Kanal 5.

I serien är det dock främst Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso man får följa. Naturligt får man även en glimt av de andra barnen i familjen men somliga försöker håller sig från strålkastarljuset lite.

Följer drömmen!

Benjamin Ingrosso är inte en av dessa! Artisten har medverkan i allt ifrån melodifestivalen till Så mycket bättre. Efter den succén i det sistnämnda fick han även det egna programmet Benjamin's på TV4.

I programmet får han kombinera de två stora passionerna i livet, nämligen mat och musik. Och efter två framgångsrika säsonger inväntas fortfarande beskedet från kanalen om en eventuell tredje säsong.

Annons

En familjemedlem som inte syns så mycket i de offentliga sammanhangen är Oliver Ingrosso. Sonen har tidigare arbetat som DJ i olika sammanhang och har även ägnat sig åt musikproduktion. Nu har han ett oväntat glädjebesked som han delat med sig av till familjen.

Pernilla bekräftar familjelyckan

På Instagram skriver Pernilla Wahlgren ett långt inlägg om familjelyckan! Och under inlägget trillar lycko-önskningarna in.

"Ääääntligen!!! Hejja", skriver en användare.

"Så kul, all lycka till Oliver", skriver en annan följare.

En tredje person skriver: "Bara att gratulera"

Den äldsta sonen ska nämligen följa sin barndomsdröm och öppna en restaurang i Stockholm!

– Så många år som han har gått & burit på den här idén. Och så många timmars slit & dedikation för att få OLLI precis så som han vill!

Pernilla beskriver hur stolt hon är över sonen!

– Stolt över den resan mot målet som Oliver har gjort. Och den dedikation & kärlek han har lagt ner på detta.Ingen är som du min Olli. Ingen är mera värd detta än du. Och jag älskar dig så obeskrivligt mycket..! ❤️, skriver hon i inlägget.

Foto: Instagram

Annons