Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens håra ord till Christian Bauer – efter misslyckandet på födelsedagen

26 dec, 2021, 21:03 
AvIndra Nordemar

Christian Bauer försökte uppvakta Pernilla Wahlgren på hennes födelsedag, men det var något han inte visste om...

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har haft en fullspäckad julhelg – själv kallar hon den för "en riktig PANG-JUL med ett jäkla "PANG-gäng".

För Pernilla innebär julafton dubbelt firande – hon firar nämligen sin födelsedag samma dag och i år stod det 54 på tårtan. Men det var också ett extra speciellt firande av en annan anledning – första födelsedagen och julen med kärleken Christian Bauer!

Och han slog på stort och valde att överösa Pernilla med presenter, den ena något bättre än den andra...

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers första jul ihop

Enligt tradition var hela familjen Wahlgren/Ingrosso samlade hemma hos Pernilla ute på Lidingö. Och det var uppdukat med tjusigt julporslin och mängder av julmat.

På Instagram har Pernilla delar flertalet bilder på familjen mysiga jul och skrivit "Världens bästa jul! Världens bästa födelsedag!!! Så lycklig!"

Och Christian har troligtvis något med den totala lyckan att göra. I ett nytt avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om lyckan över en speciell present hon fått av sin pojkvän.

Annons

– Det här kommer förändra mitt liv. Jag fick en manick som kommer göra så att när jag tappar bort mina saker, som jag gör jämt, så kan jag bara blippa så kommer det pipa till, berättar hon.

Christians misslyckade present till Pernilla på födelsedagen

Men nästa present var dessvärre inte lika lyckad, och det fick Christian veta.

– Jag har ju alltid haft så svårt att fejka. Så skulle jag öppna paket från Christian och så kör han ett rim och då säger jag ”nej..du har väl inte köpt kuddar?”. Och då hade han ju köpt kuddar, fyra stycken. Jag är hemsk och jag bad om ursäkt efteråt för alla mina barn sa att ”fan vad taskig du är mamma”.

Även Sofia Wistam håller med om att det var elakt gjort.

– Nej Pernilla! Pernilla, nu får du ställa dig i skamvrån!

Anledningen till att Pernilla blev så pass missnöjd över nya kuddar, var att hon inte vill byta ut sina egna. De är nämligen specialbeställda från lyxiga hotell.

Annons

– Så jag fick bara panik. Liksom vänta nej nej, jag vill inte byta mina sköna kuddar. De är jättesköna. Så när jag ser att jag ska få nya kuddar så blir jag typ rädd. Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt, så en offentlig ursäkt till Christian. Och jag förklarade att jag är väldigt besatt av mina kuddar.

Foto: TT

Annons