Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens hemliga plan vid skilsmässa – så blir hennes liv utan Christian

02 jan, 2024, 12:22 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har ett hemligt avtal!

Annons

Man väntade sig kanske ett kändistätt spektakel när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer skulle gifta sig – men tji fick vi alla. Paret lurade alla och hade istället en hemlig vigsel på Lidingö, en intim familjeaffär med få inbjudna.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Det dröjde fyra dagar efter bröllopet innan Pernilla och Christian simultanpublicerade ett inlägg på Instagram där hemligheten avslöjades.

"So this just happened….!", skrev båda två i sina bildtexter.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har skrivit äktenskapsförord

Men mitt i all romantik har Pernilla och Christian också tänkt praktiskt. De har båda ett förflutet, båda har varit gifta en gång innan – och ingen av dem är naiva.

Annons
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla ser till att behålla sina ägodelar!

Därför har båda två skrivit på ett äktenskapsförord. Expressen har grävt fram dokumentet som visar svart på vitt hur en eventuell framtida skilsmässa kommer att hanteras.

”All egendom som envar av oss nu äger samt all egendom som vi i framtiden kommer att förvärva, skall vara vardera makens enskilda egendom vari den andre av oss således inte skall ha någon giftorätt. Detsamma gäller all egendom som vi kan komma att erhålla genom arv, gåva eller testamente”, skriver paret enligt Expressen.

Annons

Pernilla Wahlgren: "Blir det en separation"

Pernilla hoppas såklart på livslång kärlek. Men hon har också en pragmatisk sida.

Det framgick när hon gästade Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten och där pratade om hur en separation från Christian skulle arta sig.

– Jag hoppas att det blir oss livet ut, för jag orkar inte börja dejta igen och jag är väldigt lycklig nu. Men blir det en separation så blir det enklare när det inte är barn inblandat, säger Pernilla.

Annons