Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens ilska under bröllopet med Emilio

22 aug, 2022, 11:00 
Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren blev rasande efter tabben på bröllopet!

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 54, var singel i flera år och ofta öppen om det stillastående kärlekslivet – inte minst i det populära realityprogrammet ”Wahlgrens värld”.

Men de som har hängt med i svängarna den senaste tiden har nog inte undgått att Pernilla Wahlgren nu funnit kärleken. Det senaste året har Christian Bauer, 56, fått henne att sväva som på moln.

– Jag tror att folk tycker att det är lite gulligt just att vi är 50 plus och har funnit varandra. Jag har inte hittat någon toyboy. Vi är genuint två glada 50-plussare som har hittat varandra. Man är väldigt cool, man har vuxna barn, det är inte massa spel, sa Pernilla Wahlgren till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren om bröllopet med Emilio

Det är inte första gången som hon har en offentlig relation. Tidigare har hon varit gift med Joachim Lennholm, som hon har sonen Theo med, och Emilio Ingrosso, som är pappa till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

Annons

Pernilla och Emilio var ett av Sveriges hetaste kändispar. De gifte sig 1993 och bröllopet var både storslaget och välbevakat. En massa fotografer och människor närvarade under den stora dagen för att fånga ögonblicket.

– Vårt äktenskap var inte det bästa. Men gudarna ska veta att vårt bröllop var i alla fall fantastiskt. Ingångsmusiken och utgångsmusiken var musik från filmen ”Tidvattnets furste” och så sjöng Roger Pontare i kyrkan. Han sjöng min och Emilios låt ”Paradise” och italienska ”Caruso”, sa Pernilla Wahlgren.

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren gifte sig 1993.

Pernillas ilska under bröllopet

Men det fanns en sekvens som inte verkade lika fantastisk. När Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso klev in i kyrkan för att gifta sig var det någon som råkade trampa på henne.

Nu delar hon med sig av den hastiga och irriterande händelsen på Instagram. I klippet kan man se hur hon svarar med att ge en ond blick till personen som klantat till sig.

”Vad du än gör, trampa aldrig på mitt släp”, skriver hon.

Foto: TT/Instagram

Annons