Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ilskna attack på kändiskvinnan: Hon borde piskas med ris

16 jun, 2023, 10:45 
Pernilla Wahlgren och Katrin Zytomierska
Pernilla Wahlgren har blivit arg på Katrin Zytomierska.
Annons

Pernilla Wahlgren ser vi ofta med ett leende – men hon är heller inte rädd för att ryta ifrån. Hon har en del kändisfejder i bagaget som hon har samlat på sig under sin långa, illustra karriär inom svenskt nöjesliv.

Pernilla kan ha en vass tunga. Det har Katrin Zytomierska, influencer och kändisprofil, fått känna på.

Carola: Så är det att jobba med Pernilla WahlgrenBrand logo
Carola: Så är det att jobba med Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren angriper Katrin Zytomierska

När Aftonbladet gjorde en enkät med rubriken "28 svenska kändisar: Dem vill vi pussa och piska i påsk" var Pernilla en av de tillfrågade. När det var dags för pisk, då var det Katrin som fick den mycket tveksamma äran.

– Alla de som skapar drama och hysteri. Katrin Zytomierska tycker jag ska få smaka på påskriset. Hon är en Krösa-maja, hon borde chilla och lugna ner sig och inte göra folk rädda och klanka ner på dem som bestämmer. Jag tycker att det är så otroligt onödigt att gå ut i sociala medier och skriva som hon gör för att skrämma folk. Det är idioti, man ska inte lyssna på oss influencers över huvud taget, vi har inte koll. De som har koll är virusexperterna och regeringen och det är dem vi ska lyssna på, säger Pernilla i enkäten.

Annons

Katrin var mycket riktigt en kontroversiell figur under pandemin. Det kom upprepade attacker mot Anders Tegnell och FHM från hennes håll, men mest uppmärksamhet rönte hennes försök att, i kritikernas ögon, tjäna pengar på smittoläget.

Har fått gott om kritik

Hon gjorde reklam för en fiskolja och försökte då göra gällande att produkten skulle kunna utgöra något slags skydd mot covid-19.

”Timingen kunde inte varit mer perfekt. I tider som dessa med ett läbbigt corona-virus är det ännu viktigare än vanligt att boosta och stärka sitt immunförsvar”, skrev Katrin på Instagram.

Katrin fick kritik från många håll som sagt, bland annat från läkaren och professorn Agnes Wold.

– Om man lyssnar till Anders Tegnell och hans duktiga kolleger på Folkhälsomyndigheten så behöver man inte lyssna till influencers, som förmodligen inte vet skillnaden mellan ett virus och en bakterie, sa Agnes.

Annons