Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om nya kärleken

Pernilla Wahlgren. Foto:

Fredrik Sandberg/TT

Pernilla Wahlgren har träffat en ny man efter 13 år som singel. Nu avslöjar hon intima detaljer om den nya kärleken.

Pernilla Wahlgren, 53, har varit ensamstående under en längre tid. Det var för mer än tio år sedan som relationen med Joachim Lennholm sprack, och sedan dess har det varit svalt på kärleksfronten.

Det forna paret, som har sonen Theo ihop, träffades efter uppbrottet med Emilio Ingrosso. Separationen från Joachim tärde något enormt på Pernillas hjärta.

– Theos pappa ville ha delad vårdnad från start. Så det var dubbelsorg, dels att bli lämnad från någon man fortfarande var kär i, dels att bli av med sitt barn. Så det har varit några tuffa år. Det tog några år innan hjärtat läkte, men i dag är vi jättebra vänner, berättar Pernilla i podcasten "Framgångspodden" med Alexander Pärleros.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens nya kärlek – hemliga villkoret avslöjat

Nu är Pernilla Wahlgren redo för kärleken igen

Det var när dottern Bianca Ingrosso gästade podcasten "Ursäkta" som hennes mammas nya relation avslöjades.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, sa Bianca då.

Annars har det varit sparsamt med detaljer om den nya mannen i Pernillas liv, men enligt Biancas (och troligtvis Pernillas) mening ska han vara "riktigt snygg".

"Kär i kärleken"

Det tog många år att visa sig sårbar igen, menar Pernilla, men nu vågar hon äntligen testa kärleksvingarna igen. Det var via gemensamma vänner som den nya kärleken introducerades för tv-stjärnan och artisten.

– Vi får se vad som händer med kärlekslivet. Men det känns väldigt, väldigt härligt att jag har öppnat upp den dörren äntligen, säger Pernilla i ”Framgångspodden" och fortsätter:

– Jag känner mig kär i kärleken. Jag känner mig pirrig och glad att jag vågat öppna upp mitt hjärta. För det har verkligen funnits en period där jag känt att jag aldrig kommer göra det.

Dessutom avslöjar hon den intima detaljen att hon hade sex för "bara några dagar sedan".

Slutligen berättar Pernilla om åren som singel, och att det var självvalt.

– Jag har varit så lycklig. Det har jag inte varit under många år innan så jag har känt att jag inte vågar riskera det, genom att träffa någon ny och få hjärtat krossat igen och bli sårad. Jag är jätteglad att jag har vågat kasta mig ut.

Foto: TT