Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens känslosamma ord om pappa Hans – resan utomlands

12 feb, 2024, 20:30 
Pernilla Wahlgren återförenad med mamma Christina och pappa Hans.
Annons

Pernilla Wahlgren har gjort sig känd för att jobba hårt. För det mesta verkar hennes schema vara nedklottrat med arbete och är det inte föreställningar, så är det reality-tv, Allsång på Skansen eller podcast.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Därför är det rätt imponerande att se hur mycket av tiden som hon, trots allt arbete, väljer att lägga på familjen och med åren har vi fått veta att Pernilla Wahlgren nästan är synonym med begreppet ”familjekär”.

Familjen Wahlgren står varandra väldigt nära. De älskar att tillbringa tid ihop, fira högtidliga ögonblick och se till så att stora delar av livets dagar ryms av härligt häng med stora delar av familjen.

Annons
Hans Wahlgren och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren älskar att tillbringa tid med familjen.Karin Törnblom/TT

Pernillas glädje med pappa Hans

När Christina Schollin i november reste till Nerja, där hon och maken Hans Wahlgren har ett sommarhus, stannade Hans kvar i Sverige och såg då till att flytta in hos Pernilla för att få lite kvalitetstid.

”Som vi njuter av att ha vår älskade pappa, morfar och farfar boende här! (Medan mamma Christina är på väninne-vecka i Nerja.) Vi fikar, äter mysiga middagar, skrattar, spelar musik och pratar om livet!”, skrev en lycklig Pernilla.

Annons

Återförenad med Hans och Christina

Nu har Pernilla Wahlgren packat väskorna, satt sig på planet från Sverige till Marbella och installerat sig i sitt älskade hem, Casa Piña. Då har hon dessutom passat på att träffa pappa Hans och mamma Christian, något hon skriver om på Instagram.

”Tillbaka i mitt älskade ”Casa Piña”, och äntligen återförenad med mamma och pappa som kommit hit från sitt eget älskade ”Casa Angel” i Nerja.Ganska kallt och regnigt, men vad gör väl det när man får vara här i Spanien och vila, laga mat och bara mysa med delar av min älskade familj…!”, skriver en känslosam Pernilla.

Foto: TT/Instagram

Annons