Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens känslosamma ord om sonen Theo – är som man trott

22 mar, 2024, 14:00 
Pernilla Wahlgren väljer nu att hylla sonen Theo Wahlgren lite extra.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren älskar att tillbringa tid med sina nära och kära. Det är också därför som familjen Wahlgren ibland beskrivs som en klan, där de ofta syns tillsammans och hittar på diverse saker.

Barnen är Pernillas allt. I sociala medier väljer hon ofta att lyfta och hylla olika familjemedlemmar, som bland andra dottern Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och yngste sonen Theo Wahlgren.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren.Christine Olsson/TT

Pernillas beslut för sonen Theo

Till skillnad från sina syskon har Theo valt att hålla en relativt låg profil. Det händer att han skymtar till och syns i realityprogrammet ”Wahlgrens värld”, men jämfört med andra familjemedlemmarna får han anses vara något av en doldis.

Annons

Därför piggar det upp när Pernilla Wahlgren bestämmer sig för att berätta lite mer om Theo, hur stolt hon är över sin son och hur mycket han betyder för henne.

Pernillas känslosamma ord

Nu har Pernilla bestämt sig för att hylla ”minstingen” lite extra. Theo fyller nämligen 17 år och i ett inlägg på Instagram skriver den folkkära artisten känslosamt:

”Min kärlek till dig är oändlig och jag är så otroligt lycklig att just JAG fick bli din mamma!!!! SOM vi älskar dig allihop i familjen!!! GRATTIS GRATTIS du fina, varma, omtänksamma, roliga, ganska ofta övertrötta och lata tonåring - MEN med ett hjärta av guld…!”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som vill vara med och gratta Theo.

”Grattis Theo på födelsedagen och hoppas att du får en trevlig dag”, skriver en person.

”Grattis fantastiskt Theo på din födelsedag idag 17år!! Hoppas att du får en riktigt härlig dag den dag”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons