Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens känslosamma ord om sonen Theo – ingen visste: ”Väldigt känsligt”

28 nov, 2023, 12:00 

Pernilla Wahlgren berättar nu om kritiken hon fick när Theo växte upp.

Annons

Det verkar inte spela någon roll att Pernilla Wahlgren har ett fullspäckat schema. Trots alla uppdrag ser hon till att prioritera det viktigaste i sitt hektiska liv: familjen.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Utan dem är hon ingenting. På sociala medier är hon ofta framme och hyllar diverse medlemmar, som bland andra dottern Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och yngste sonen Theo Wahlgren.

I somras nådde han en dessutom en hedersvärd milstolpe, när han blev den senaste medlemmen i familjen Wahlgren att gå ut grundskolan – något som lämnade Pernilla i ett känslosamt tillstånd.

"Så kom dagen då mitt yngsta barn gick utan 9:an , och därmed tog 28 år som förälder till skolbarn slut…!" skrev hon på Instagram.

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden

För att vara en Wahlgren är Theo något anonymt. Visst händer det att han skymtar till på andra familjemedlemmars sociala medier, och syns i realityprogrammet ”Wahlgrens värld”, men han får ändå anses vara något av en doldis i sammanhanget.

Annons

Därför piggar det upp när Pernilla Wahlgren bestämmer sig för att berätta lite mer om Theos uppväxt, om hur hon kunde dokumentera sin föräldraroll på sin dåvarande blogg och dela med sig av mammalivet.

Dessvärre var det inte bara positiva toner i kommentarsfältet. I podcasten ”Wahlgren & Wistam” berättar Pernilla att hon aldrig blivit så kritiserad som när hon bloggade om familjelivet.

Känslosamma orden: ”Väldigt känsligt”

Bland annat fick hon hård kritik när hon befann sig på turné och hade tagit med sig Theo, som då var väldigt ung.

– När jag var på turné så skrev de ”varför tar du med honom? Han ska vara hemma och sova i sin egna säng och ”varför sover han i turnébussen? ”Finns det inga bilbälten?', säger Pernilla Wahlgren i podden.

Alla verkade ha åsikter om hur Pernilla uppfostrade sonen, men när nu Theo blivit lite äldre kan hon se att hans barndom var kanon och att han inte verkar ha tagit skada av turnélivet.

– Det är väldigt känsligt det där med barn, att de finns så många mammor som tror de vet det bästa och att deras sätt alltid är det rätta, säger Pernilla vidare.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren.

Foto: TT/Instagram

Annons