Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens lycka – bekräftar 5 månader efter barnbarnets födsel

30 jan, 2024, 19:30 
Pernilla Wahlgrens ord om stora farmorlyckan.
Annons

Pernilla Wahlgren lever sitt drömliv. Hon har byggt klart och flyttat in i sin drömvilla på Lidingö, förlovat sig med sin stora kärlek Christian Bauer och för drygt fem månader sedan blev hon farmor till älskade Kalí.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Att få sitt första barnbarn var något Pernilla verkligen såg fram emot. När hon intervjuades av Svensk Damtidning förra året försökte hon sätta ord på den stora lyckan.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren älskar livet som farmor.Karin Törnblom/TT

– Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort, lät det då.

Annons

Pernillas vilda glädje med barnbarnet Kalí

Att Pernilla Wahlgren är en stolt farmor är tydligt. På sociala medier delar hon ofta med sig av härliga bilder på sig själv och Kalí – och det är glasklart att de skaffat sig en alldeles unik och fin relation.

Och nu är lyckan på topp! Kalí har varit bosatt på Lidingö senaste tiden, då pappa Oliver Ingrosso och mamma Zoe-Fay Brown håller på att sälja sin lägenhet.

”Drömdagar med lille charmtrollet Kalí som bott hos oss med sin mamma och pappa när de har haft visning på sin lägenhet. Barnbarns-gos och söndagsmiddag a la Oliver Ingrosso. Kan inte bli bättre..!”, skriver Pernilla på Instagram.

Följarna reagerar direkt: ”Men alltså”

Pernilla Wahlgren är långt ifrån ensam om att njuta av Kalís sällskap. I kommentarsfältet till inlägget är det många som jublar och hurrar över det underbara liv som Pernilla lever.

”Men alltså, den ungen är såååå galet söt”, skriver en person.

”Men oh, älskade fina . Mitt mamma hjärta blev änna lite blödig nu”, skriver en annan.

”Vilken lycka för detta barn att ha såååå många människor runt sig som bara överöser honom med kärlek! Vilken fantastisk start i livet!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons