Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens lyxhelg med Christian Bauer – orden avslöjar sanningen om relationen!

19 jun, 2021, 17:00 
Ellen Myrgård Lindén
Pernilla Wahlgrens lyxhelg med kärleken Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har träffat en ny kärlek. Mannen Christian Bauer har fått hennes hjärta att slå volter och nu har de även tagit relationen till en ny nivå. Det visar nya bilder från helgen.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 24?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 24?

Nyfunnen kärlek och ett sommarparadis. Pernilla Wahlgren är just nu en lycklig kvinna som njuter av livet tillsammans med kärleken Christian Bauer. De första veckorna i sin relation var Pernilla väldigt hemlig när hon fick frågor om sitt kärleksliv. Men efter en weekend i Spanien, där artister äger ett hus, tog hon bladet från munnen och berättade om sin nya man.

– Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta.Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den, skrev Pernilla på Instagram då.

Pernilla Wahlgrens kärlekshelg med Christian Bauer

Efter Spanien-resan har Pernilla och Christian fortsatt med sina härliga kärleksäventyr. Förra helgen var de till exempel och besökte Christina Schollin och Hans Wahlgren ute på Lagnö. Paret tog sig dit med hjälp av lyxbåten Nimbus T9, som Pernilla lånat av vän. Och mamma Christina, som nu alltså har lärt känna sin dotters nya kärlek, beskrev helgen som väldigt trevlig. Och visst verkar det som att relationen blir allt djupare nu när Christian har fått bekanta sig med hela familjen Wahlgren?

”Sååå mysigt när Pernilla kom ut med sin nya båt. Det blev grillmiddag i går och frukost på bryggan i morse”, skriver Christina Schollin på Instagram.

Foto: TT

Annons