Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens lyxsemester med Christian Bauer – bilderna visar

08 jul, 2022, 11:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är ute på djupt vatten.

Annons
Flytta till solen! 5 saker du måste veta – expertens viktiga rådBrand logo
Flytta till solen! 5 saker du måste veta – expertens viktiga råd

Pernilla Wahlgren, 54, vet verkligen hur man njuter av livets goda. Just nu befinner hon sig på västkusten tillsammans med pojkvännen Christian Bauer och sonen Benjamin Ingrosso.

Med hjälp av havets vågor tar de sig fram i den idylliska skärgårdsmiljön. Ena stunden är de på Käringön, andra på Smögen eller i Fjällbacka. Båtlivet verkar onekligen passa det kärleksfulla paret.

”Jag, Christian Bauer och Benjamin Ingrosso lever Livets Liv på Västkusten just nu!” skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Bilderna från lyxsemestern

Livets liv kan vara en svensk frukost med exotiska inslag, exempelvis ett frukostbord med kaviar och melon, men det kan också bara vara att hänga längst bak på båten och förbättra på brännan.

Annons

Pernilla Wahlgren har delat med sig av bilder från den härliga lyxsemestern, som dessutom verkar bjuda på otroligt bra väder och fantastiska landskap.

Benjamin Ingrosso och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren lever livets liv med Christian Bauer och Benjamin Ingrosso och frukostbordet med ägg, kaviar, ost och melon.
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer och Benjamin Ingrosso fick sällskap av två kompisar, när resan gick vidare mot Fjällbacka.
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso solar.
Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren solar.
Christian Bauer
Christian Bauer agerar kapten!

Foto: Instagram

Annons