Pernilla Wahlgrens nya bilder på lyxhuset: "Det är fan otroligt"

Pernilla Wahlgrens lyxhus

Pernilla Wahlgren svävar på moln. Hon är nykär i pojkvännen Christian Bauer, befinner sig på semester i Marbella och hemma i Sverige pågår bygget för att färdigställa hennes nya drömhös på Lidingö.

Slå på ljud

Tidigare under våren berättade sångerskan och realitystjärnan Pernilla Wahlgren att hon hittat kärleken på nytt. Mannen i fråga heter Christian Bauer. En säljare och modell från Åkersberga, utanför Stockholm, och Pernilla verkar verkligen sväva på små kärleksmoln.

Pernilla Wahlgrens lycka med pojkvännen Christian Bauer

”Solen skiner fåglarna kvittrar. Lycklig mamma och FLICKVÄN! (Vad fan hände?!!) Husbygget tar äntligen fart nu – OCH det är min namnsdag!!! Kan livet BLI bättre?!” skrev hon på Instagram i samband med den glada nyheten.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren i tårar – efter orden om relationen

Just nu befinner sig Pernilla på semester i sitt älskade hus i Spanien men hon har även mycket att se fram emot hemma i Sverige. De som har följt den senaste säsongen av Wahlgrens värld känner till att sångerskan har köpt en tomt på Lidingö och att hon just nu håller på att bygga sitt specialdesignade drömhus. Detta tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen, som har tagit fram ritningarna.

Så blir nya drömhuset

Huset kommer att bli 307 kvadratmeter stort med pool, walk-in-closet, balkonger och en rymlig terass. Husbygget förväntas vara klart om ett år.

LÄS MER: Pernillas hårda ord om Carola: "Så jävla irriterad"

I podcasten Gynning & Berg frågade Carina Berg Pernilla om nya kärleken Christian kommer att flytta in med henne i huset

– Han kommer att få plats definitivt, svarade Pernilla då.

I kommentarsfältet på Instagram är det många följare som beundrar Pernillas husbygge.

"Ser ut som ett sagoslott", skriver en av följarna.

"Kommer det även att stå en vakt vid grinden?", undrar en annan.

"Det är fan otroligt", skriver en tredje.

Foto: TT