Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens nya drömboende – spana in de första bilderna här!

02 jun, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar
Pernilla Wahlgren bygger sitt drömboende. Nu visar hon upp de första bilderna på lyxvillan.

Pernilla Wahlgren har köpt tomt och håller på att bygga lyxvillan som hon kallar "Villa Nilla". Nu visar hon upp de första bilderna på drömbygget. Men blir det bara hon som flyttar in, eller tar hon med sig kärleken Christian Bauer?

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Det var förra hösten som Pernilla Wahlgren gick ut med att hon tänker flytta från det gröna kedjehuset på Lidingö, där hon bott i många år.

Flyttankarna hade då grott under en längre tid, men det var när yngsta sonen Theo började högstadiet och bytte skola som hon kände att det faktiskt var dags.

– Mina barn har tjatat på mig ända sedan de flyttade hemifrån. De har tyckt att jag borde unna mig att flytta och köpa något annat. Men jag har ju trivts väldigt bra i mitt kedjehus. Men sen kom jag till en tid i livet där jag kände att det inte vore så dumt med förändring, sa hon då till Expressen.

Pool, flygel och gym – önskemålen från Pernillas barn

Inspirationen till Pernillas pågående projekt kommer från ett annat hus på Lidingö. Hon fick syn på det under en vårpromenad med hundarna och föll pladask.

Pernilla kontaktade arkitekten i fråga – och resten är historia.

Annons

Drömmen om det specialritade boendet börjar nu komma till verklighet. Visionen har alltid varit en rymlig villa med plats för alla utflyttade barn.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig.

– Och det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool.

För cirka ett halvår sedan visade Pernilla upp den första illustrationsbilden från den kommande vita drömmen.

De första bilderna från Pernillas lyxvilla

Nu är hon ännu ett steg närmre sin dröm. På Instagram visar Pernilla nu upp bilder på en jättelik vit villa med pool, två terasser, en stor veranda, en utomhusbar, och ja allt man egentligen kan önska sig.

"ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år...!!", skriver hon.

Annons

Nu finns det dessutom ytterligare en viktig person i Pernillas liv – den nya kärleken Christian Bauer. Frågan är om Pernilla blir ensamboende i huset, eller om det kanske blir så att hon blir sambo?

"Tack för att du kom in i mitt liv och gjorde det komplett. Din för alltid.", har Christian Bauer uttryckt sig om Pernilla på sociala medier.

Foto: TT / Instagram

Annons