Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens och Zara Larssons hemliga konflikt under Allsång på Skansen: "Hatar..."

05 jul, 2023, 15:00 
Zara Larsson och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Zara Larsson utkämpade ett hemligt krig under Allsång på Skansen.

Annons

Pernilla Wahlgren och Zara Larsson showade loss fullständigt under senaste Allsång på Skansen. Zara framförde först sin singel "End of time", och lite senare fick popstjärnan sjunga en låt tillsammans med publiken.

Då hade Zara valt Sareks klassiska Genom eld och vatten – men hon la till en liten justering. Vid ett tillfälle under refrängen vände sig Zara till kameran och mimade "Och vi hatar AIK". Det här är ett tilltag som enligt sägnen uppfanns av Hammarbys supportrar, men som sedan anammats av flera av AIK:s rivaler.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Kriget mellan Pernilla Wahlgren och Zara Larsson

Men Zara kunde inte ana att hon startat ett krig. Pernilla bestämde sig för att ge igen – inför alla. När det var hennes tur att sjunga fick vi höra det motsatta budskapet: "Och vi älskar AIK".

Annons

På grund av detta har både Pernilla och Zara blivit omtalade bland de fotbollsintresserade på plattformen Twitter.

"Big ups till Zara Larsson som är på Skansen och valde Genom eld och vatten som allsångslåt och mimade 'och vi hatar aik' samtidigt som hon STIRRADE in i kameran", skriver en användare.

"MELLO OCH ETT KÄNT BARN ELLER TVÅ PERNILLA WAHLGREN E AIK", skriver den frispråkige, ofta burduse komikern Eric Sporrong.

Zara har själv kommenterat sin kupp på Instagram.

Zara Larsson
Zaras pojkvän Lamin Holmén är AIK:are!

"Är din bonusmamma"

Men utanför fotbollen är Zara och Pernilla allt annat än fiender. De möttes första gången när de uppträdde ihop i musikalen "Sound of music". Då spelade Zara ett av barnen från familjen von Trapp. Även Pernillas dotter Bianca Ingrosso spelade en roll.

Annons

– Bianca kom alltid fram och sa "mamma, mamma! Du måste lyssna på Zara, hon sjunger så himla bra!" Och så står du här idag. Det är inte klokt, säger Pernilla i programmet.

– Jag kan inte låta bli att bli lite stolt. För jag har ju faktiskt varit din bonusmamma.

Annons