Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Pernilla Wahlgrens okända familjemedlem upp – mitt i vimlet

22 jan, 2024, 07:00 
Kändisarna flockades på röda mattan när Pernilla Wahlgrens nya show hade premiär. Och då dök även en okänd familjemedlem upp.
Annons

Under torsdagskvällen slog Cirkus i Stockholm upp dörrarna, för Pernilla Wahlgrens premiär av showen "Happy Ending". Röda mattan var minst sagt kändistätt, och det var öronbedövande skratt inne på teatern.

På röda mattan dök också en person upp från Pernillas familj som sällan syns i offentligheten...

Christian Bauers chock efter Pernillas desperata panikdragBrand logo
Christian Bauers chock efter Pernillas desperata panikdrag

Därför missade Christina Schollin Pernillas stora premiär

Kändisar som Sanna Nielsen, Anders Pihlblad, Sissela Kyle och Per Andersson var på plats när Pernilla Wahlgrens nya show skulle visas för första gången.

Barnen Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso var också på plats, även sonen Oliver Ingrosso lyckades ordna barnvakt och dök upp med sin flickvän Zoe.

Annons
Bianca Ingrosso på Pernilla Wahlgrens premiär
Bianca var sugen på skratt!

Christina Schollin och Hans Wahlgren lyste däremot med sin frånvaro. De befann sig i Spanien, men Christina såg till att skicka sina lyckönskningar på Instagram:

– Är ju Spanien nu men så glad över att jag fick möjligheten att se genrepet när jag var hemma. Som jag skrattade, det är sån underbar underhållning! Precis sånt här som man behöver få göra, släppa allt och bara skratta för en stund. Så stolt över dig Pernilla!Jag och pappa håller alla tummar för dig och ditt gäng ikväll

Här dyker Pernilla Wahlgrens okända familjemedlem upp

Någon som såklart inte missade den stora kvällen var den äkta maken Christian Bauer – han är ju sin hustrus största fan! Med sig hade han familjen, däribland en rätt okänd familjemedlem till Pernilla – hennes svärmor Ulla.

Annons

Ja, Christians mamma är betydligt mer anonym än hans svärmor, Christina Schollin, men här dök hon upp på röda mattan för att stötta Pernilla. Så fint att se!

Christian Bauer med familj på Pernilla Wahlgrens premiär
Familjen på premiär!

Foto: TT

Annons