Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens okända krav på SVT – detta kräver hon bakom kulisserna

13 jul, 2023, 16:00 

Nu berättar Pernilla Wahlgren om kraven hon har på SVT.

Annons

Pernilla Wahlgren har fått en kanonstart som programledare för Allsång på Skansen. Med sin energi, sitt riv och sin närvaro har hon gjort succé och hyllats av både tittare och kritiker.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Och kanske är det Pernillas sätt att ta livet med en klackspark som ligger bakom resultatet, att det inte är hela världen ifall det skulle bli fel och att det inte är jordens undergång om något går snett i direktsändning.

– Jag blir inte så nervös, jag hetsar inte upp mig eller stressar inte upp mig, jag är ganska cool, går något fel, ja det är sånt som händer, det blir oftast bara lite roligare, vad som helst kan hända i direktsändning vilket jag tycker är kul, säger Pernilla Wahlgren till Svensk Damtidning.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har fått en succéstart som programledare för Allsång på Skansen.

Pernilla Wahlgren om förändringen

Men det är inte bara programledarens närvaro på Sollidenscenen som är nytt. Även bakom kulisserna har det skett vissa förändringar sedan Sanna Nielsen lämnade rollen efter sju år.

Pernilla har tillgång till enklare loge, medan Sanna Nielsen hade tillgång till en egen trailer. Till Expressen säger Pernilla att trailern stod utanför backstageområdet och påminde om en sån som filmstjärnor har.

– Dagens sanning. Jag lovar. Där hängde hela hennes team. Men jag hade inte några såna krav. Jag tycker man kommer lite off då, nu är jag mitt i allt och har nära till scenen. Det är mycket skönare. Jag vill inte vara så avskärmad, säger hon.

Annons

Pernilla Wahlgrens krav på SVT

Men bara för att hon befinner sig i en enklare loge, finns det vissa krav som Pernilla har på produktionen. Själv beskriver hon det som rätt bagatellartade grejer hon har på sin lista.

– Du, jag har faktiskt inget speciellt förutom kaffe, blåbär och jordgubbar. Ja, och så lite smågodis. Men det är inte till mig utan till de som jag jobbar med. De brukar tycka att det är trevligt.

Det finns även ett krav till, ett krav som hon gärna inte tummar på och gärna ser till att ha sin loge innan sändning.

– Ja, kaffe och ostmacka. Det är det bästa som finns, säger hon till Nöjeslivet.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren kräver kaffe och ostmacka i sin loge.

Foto: TT

Annons