Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens panik i vattnet – trodde hon skulle dö: ”Ropade haj, haj!”

14 nov, 2023, 16:00 
Pernilla Wahlgren berättar nu själv om paniken på Seychellerna.
Annons

Pernilla Wahlgren lever ett hektiskt liv, fyllt av jobb och diverse upptåg. Därför är hon mån om att se till att finna lite avkoppling mellan varven, koppla av, söka sig till varmare breddgrader och upptäcka nya äventyr.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Tillsammans med fästmannen Christian Bauer begav hon sig till tropiska Seychellerna, där de njöt av god mat, skålade i champagne, bodde på lyxigt hotell och badade i klarblått vatten.

Pernilla Wahlgrens panik

Men det fanns också stunder av ren och skär panik. När Pernilla snorklade och Christian dök med tub i det klarblåa vattnet, började en av instruktörerna ropa ”haj, ”haj”, vilket fick Pernilla att haja till.

Annons

”Jag fick dock liiite panik när jag låg ute i havet och guppade, och vår snorkel-guide plötsligt ropade ”Shark! Shark!! Jag tänkte nu är min sista stund kommen..!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Men paniken la sig snabbt, berättar Pernilla.

”Det visade sig dock vare en liten ”gullig” haj - och guiden var bara superglad att vi fick se den..!”.

Christian Bauers lycka

I stället kunde Pernilla Wahlgren och Christian Bauer simma vidare i det klarblåa vattnet och upptäcka den vackra miljö som uppenbarar sig under Seychellernas exotiska vatten.

Annons

”Vilken dag ovanför och under vattnet. Ja, det trodde jag inte själv efter grundkursen i poolen att jag skulle vara under ytan i 45min, och den världen där nere, WOOW!”, skriver Christian Bauer lyckligt.

Ja, det verkar verkligen som att Pernilla och Christian fick en riktig kanonresa! Så kul.

Foto: TT/Instagram

Annons