Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens pik till Sofia Wistam – efter rollen i skandalomsusade programmet

13 jun, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Naked Attraction har rört upp starka känslor. Nu berättar Pernilla Wahlgren sin åsikt och bästisen Sofia Wistams nya programledarroll.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Discovery plus har tagit det kontroversiella programmet Naked Attraction till Sverige.

Programmet går ut på att finna kärleken. Singlar ska utifrån fem deltagares nakna kroppar välja en av dem att gå på dejt med. Och ja, de visas alltså spritt språngande nakna i rutan.

Konceptet finns redan i flera andra länder där det gjort succé. Men i Sverige har det inte gått hem hos alla.

Sofia Wistam har våghalsigt tag sig an programledarrollen, vilket varit förbluffande för många som tidigare sett henne i Sofias änglar.

Sofia Wistam om programledarrollen i Naked Attraction

– Jag försöker ändå ha som mantra att jag själv står för det här och tycker om det här programmet. Jag tycker det är fint att få visa upp de här kropparna, berättar Sofia i podcasten Wahlgren & Wistam och fortsätter:

Annons

– Jag har fått meddelanden om att "det här är kroppshets, min dotter har anorexia" och jag känner bara att "har du sett det här programmet?". Det är ju precis vad det inte är. Man ska ju titta på det här och känna att "jag är okej".

Åsikterna är minst sagt delade om programmet.

Pernilla Wahlgren är en av dem som är kluven till konceptet.

– Jag var helt i chock efter att jag hade sett det första gången. Liksom vad är det jag tittar på? Nu har jag sett hela första avsnittet och det jag vill säga är att det är fortfarande märkligt för mig. Det är så ingående, det är närbilder på könsorgan.

Pernilla Wahlgrens verkliga åsikt och bästisens jobb

Men även om Pernilla själv blir obekväm av synen stöttar hon sin bästa vän och sätter sig emot den kritik som Sofia fått.

– Jag tycker att du är så otroligt modig och avväpnande som programledare, för du står där och bara "kom så går vi fram lite närmre" och jag känner att nej, jag kan inte ens titta, säger Pernilla och fortsätter:

– Så jag kan inte säga att jag njuter av att sitta och titta på det, men jag tycker att det är spännande.

Foto: TT, Discovery plus

Annons