Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så har du inte sett Pernilla Wahlgren förut - följarna reagerar på utseendeförändringen

13 aug, 2022, 11:00 

Vilken skillnad!

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Stjärnan Pernilla Wahlgren är minst sagt proffs på att hålla sig i ropet – och se till så att svenska folket aldrig tröttnar. Är det inte realityprogram är det klädkollektion, eller till och med eget skönhetsmärke som står på agendan.

Och nu har hon lyckats förnya sig igen, med ett resultat som får följarna att häpna!

Bostadspusslet

Efter en solig sommar på favoritön Marbella har Pernilla återigen landat på svensk mark. Vart hon bor nu, det förblir ett mysterium. Pernilla har ju under våren och sommaren trasslat in sig i lite av ett bostads-pussel.

Alldeles snart borde hennes efterlängtade Villa Wahlgren ute på Lidingö stå klart – en riktig lyxvilla kan man lugnt konstatera. Men innan det står klart har hon ju faktiskt redan hunnit sälja sitt kedjehus på ön, och stod som bostadslös.

Ett inte så alarmerande problem, däremot. Under tiden har hon bott både i lyxvillan på Marbella, och på anrika Hotel Skeppsholmen i Stockholm. Dessutom har dottern Bianca lagt vantarna på en rejäl lyxvåning på Östermalm, dit Pernilla flyttat in för att få tak över huvudet.

Senaste uppda

Stora förändringen

Med hösten och rutiner är det många som vill fräscha upp sin look, och kanske bli av med solblekt och klorfärgat hår efter långa dagar med sol och bad. Det kunde i alla fall Pernilla skriva under på, som begav sig till frisören för en riktig uppfräsching.

Annons

Reslutatet? Ja, det fick följarna att överösa Pernilla med komplimanger! Hon passade på att blondera håret, för att täcka över sitt gråa hår, som hon själv skriver, och sätta i lösshår.

Löshåret tillför inte särskilt mycket längd, utan är klippt för att ge volym till det hår hon har. Men under processen fick hon se hur hon skulle se ut i riktiga Rapunzel-lockar, och vilken förändring det var – såhär har vi inte sett Pernilla förut!

Vilka lockar!

"Du passade ju jätte bra i långt ju!!" Skriver en följare.

"Du är alltid fin. Och du passar verkligen i lite längre hår" Konstaterar en annan.

Men det var ju inte slutresultatet, men även det fick hon massvis av komplimanger för!

"Så fint! Ser ju ut som eget hår" Skriver någon.

Annons

"Blev så lik Agneta Fältskog! " Skriver en annan som spanat en viss likhet med en annan sångfågel.

"Wowså snyggt!" Hyllar en tredje.

Vilken skillnad! Före, och efter.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons