Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens problem i relationen med Christian Bauer – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

01 mar, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian Bauer.
Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgren var på det klara med att hon ville gifta sig utomlands. Tillsammans med dåvarande fästmannen Christian Bauer hade hon rekat ställen och försökt hitta en plats som kändes rätt att säga ”ja” på.

Därför var det aningen förvånande när det kom fram att de gift sig i Sverige. Bröllopsceremonin hade ägt i Lidingö kyrka, med bara de närmsta familjemedlemmarna som vittnen.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren.Karin Törnblom/TT

Pernilla om problemet i relationen

Nu njuter Pernilla av livet som nygift. Hon och Christian Bauer har det kanon och lever ett härligt liv i hennes nya lyxvilla på Lidingö.

Annons

Giftemålet gjorde också att Pernilla blev av med ett stort problem. Tidigare hade hon haft svårt att titulera maken på ett bra sätt, men när de gifte sig förändrades allt, berättar hon för Nöjeslivet.

– Det är väldigt bra. Jag tycker det känns väldigt vuxet och skönt att säga ”min man”. Jag hade alltid så svårt att säga ”min pojkvän” och ”min kille”. Det kändes töntigt. ”Min fästman” lät så… Nej, jag gillar att säga ”min man”!

”Otroligt att vara gift”

För Pernilla och Christian känns det nu magiskt att kunna titulera varandra ”make” och ”fru”.

Annons

Under rätt lång tid innan bröllopet hade det känts självklart att det skulle vara dem, att det var Pernilla och Christian som skulle vandra vid varandras sida genom livet.

– Ja, vi blev ju ganska snabbt ett team. Christian flyttade in hos mig ganska tidigt. Han bodde i alla fall mest hos mig. Vi är ett bra team egentligen. Vi tjafsar inte om småsaker för att vi hjälps åt i stället. Men det var otroligt härligt att gifta sig, och det är otroligt att vara gift. Så jag klagar inte.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren njuter av livet som nygifta.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons