Pernilla Wahlgrens relation till äldsta sonen Oliver – därför saknades han under familjefesten

Pernilla Wahlgren firade nyligen midsommar tillsammans med familj och vänner, men en som saknades under firandet var sonen Oliver Ingrosso.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, som nyligen fann kärleken igen i säljaren Christan Bauer, firade nyligen midsommar ute i Norra Lagnö, där Pernilla växte upp. Föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren bor kvar där än i dag och var givetvis med på firandet.

Därför saknades Oliver Ingrosso på midsommarfesten

På sin blogg konstaterade Pernilla att detta var den första midsommaren på väldigt länge som hon inte var singel. Christian Bauer ska ha fått träffa i stort sett hela Pernillas familj. Några av gästerna som befann sig på plats under firandet var Pernillas mindre kända bror, Peter Wahlgren.

Även brodern Linus Wahlgren och vännerna Melina och Jacob Criborn var på plats med dottern Cleo. Pernillas barn, Bianca, Benjamin och Theo var också där, men en som saknades i sällskapet var Oliver Ingrosso.

Oliver var därmed den enda av barnen som saknades, och i blogginlägget förklarade Pernilla varför. Oliver hade valt att skippa familjefirandet för att ställa till med en fest för sina vänner hemma hos Pernilla Wahlgren i hennes hus på Lidingö.

”Alla kidsen utom Oliver (som firade hemma hos mig med sina kompisar)”, förklarar Pernilla på bloggen.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast förklarar hon att Oliver Ingrosso sällan är med dem på midsommarafton.

– Han brukar nästan alltid vara hemma hos mig och fira med sina kompisar, säger hon.

Foto: TT

Källa: Hant.se