Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens son Benjamin varnad efter beteendet i logen

29 dec, 2023, 14:00 

Benjamin Ingrosso åt kanelbullar i logen – och blev stoppad av en vakt.

Annons

Pernilla Wahlgrens son Benjamin Ingrosso går i sin mammas fotspår. Likt mor sin har han en fallenhet för underhållning. Han sitter dessutom inne på en stämma som får publiken att både applådera vilt och torka tårarna.

Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

När TV4 nu kablar ut ”Benjamin Ingrosso i Dalhalla”, en konsertspecial som förutom huvudpersonen själv består av en stor stråorkester, bjuds det på en oförglömlig musikalisk afton med Benjamin vid rodret.

Där står han och bjuder på hits som "Det stora röda huset”, en låt tillägnad mormor Christina Schollins och morfar Hans Wahlgrens hem, där han med träffsäkra toner berättar hur mycket huset betytt för honom under uppväxten.

Annons
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso sjunger Det stora röda huset i TV4:s konsertspecial Benjamin Ingrosso i Dalhalla.

Benjamin Ingrosso varnad i logen

Mellan låtarna bjuds vi på personliga berättelser från Benjamin Ingrosso, som med sällskap av sina vänner berättar om det ena galna upptåget efter det andra i det som beskrivs som ett turnéliv.

Och ibland händer det att det spårar en aning. Axel Fagerberg, som spelade slagverk i Benjamins turné 2023, berättar om en händelse som stack ut lite extra, när gänget satt i logen i samband med en spelning.

– När vi var i Malmö och spelade i somras kom vakterna och sa ”hörni, stoppa undan era grejer. Polisen är här”. Vi sitter där med en massa kanelbullar och ett glas vitt vin på sin höjd, men de tror att vi kör rökheroin i logen typ.

Annons
Axel Fagerberg
Axel Fagerberg berättar om den bisarra händelsen när de njöt av kanelbullar och vakterna kom och bad gruppen att stoppa undan sina grejer.

Vakt grep in efter frukthändelsen

Axel hävdar att rocknivån är någon helt annan i dag än vad den en gång var. Han minns även hur kollegan Dennis blev stoppad av en vakt när han började kasta druvor i Benjamins mun.

– Förr i tiden kastade rockstjärnor ut tv-apparater från hotellrum, nu kastade Dennis en druva till Benjamin som han dessutom fångade med munnen, varpå en vakt tog tag i Dennis och sa: ”Inget sånt där, tack snälla”. Där har vi rocknivån i Sverige 2023.

Annons

– Haha, ja, detta är nog Sveriges snällaste turné det här, säger sångerskan Agnes Grahn och möts av en skrattande Benjamin.

Benjamin Ingrosso i Dalhalla” sänds fredagen 29 december klockan 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso kan inte annat än att skratta åt alla lustigheter under turnéåret.

Foto: TV4/TT

Annons