Pernilla Wahlgrens sorg efter Bianca Ingrossos besked – osäker framtid för Wahlgrens värld

Den 2 september är det premiär för den tionde säsongen av "Wahlgrens värld". Men i en ny intervju ger Bianca Ingrosso ett chockbesked – Pernilla Wahlgren kör solo.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har genom åren blivit bland Sveriges mest omtalade personer. Båda har klättrat i sina karriär genom sina influencer-yrken och entreprenörskap. Men mycket beror även på deras egna realityserie "Wahlgrens värld", som nu är inne på säsong tio.

Sedan starten har det hänt mycket. Bianca bodde då med sin mamma i det gröna huset på Lidingö, som nu är sålt. Pernilla var singel men är nu kär. Ja, förändringen i deras respektive liv är stor och därför är nu framtiden för realityserien inte lika självklar som tidigare.

Pernilla och Bianca om framtiden för "Wahlgrens värld"

I en intervju med Aftonbladet inför den kommande säsongen berättar Pernilla och Bianca om sina känslor kring "Whalgrens värld"

– Vi har sagt att vi håller på så länge vi tycker att det är kul, så länge vi mår bra och så länge tittarna vill fortsätta titta så kommer vi köra. Och sen får vi se på vilket sätt vi kör men vi tar alltid en säsong i taget, säger Pernilla.

Bianca Ingrossos kryptiska besked – kan lämna realityserien

När en ny säsong spelas in gör den det året innan den har premiär. Det innebär att inspelningarna av en elfte säsong redan dragit i gång. Men bara för Pernilla.

– Men vi kan säga att DU filmar, säger Bianca och tittar på sin mamma.

Efter det kryptiska beskedet frågar Aftonbladet om det betyder att Bianca känner sig färdig med serien.

– Man vet inte, man vet inte, säger hon.

Hur framtiden ser ut återstår helt enkelt att se, kanske har Bianca andra planer på gång. Men troligtvis skulle det bli tomt för Pernilla, utan Bianca vid sin sida på "Wahlgrens värld"-resan!

Foto: TT

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om sexnatten som skildras i Wahlgrens värld

LÄS MER: Charlotte Perrellis ord om makens ex-fru Suzanne Sjögren – efter bakslaget

LÄS MER: Detaljerna om prinsessan Dianas död skakar om – 24 år senare: "Fruktansvärt att höra"