Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens spanska lyxvilla – nya bilderna inifrån

12 jun, 2022, 11:55 
AvIndra Nordemar
En inblick i Pernilla Wahlgrens nya Marbella-hus – se bilderna nedan!
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har verkligen gett sig in i en hel huscirkus på sistone. De som hängt med ett tag vet att Pernilla sålt det gröna kedjehuset på Lidingö där hon bott i närmare tolv år. I stället flyttar hon snart in i sitt drömhus, byggt från grunden på en höjd, även det beläget på ön.

Samtidigt har hon uppgraderat sitt semesterboende i Spanien. För några år sedan investerade Pernilla i ett hus i Marbella. Det väldokumenterade huset "Casa rosa" har synts både i Wahlgrens värld och på både Pernillas och dotterns Bianca Ingrossos sociala medier vid otaliga tillfällen.

Men tidigare i år avslöjade Pernilla att hon köpt nytt. Numera bor hon i "Casa de las Estrellas", snäppet större och lyxigare. Nu kan hon svalka sig i sin nya pool och samtidigt blicka ut över den hisnande havsutsikten.

Annons

Pernilla Wahlgrens Marbella-paradis

"Mitt paradis på jorden..!

Jag är bara så oerhört tacksam att jag har haft möjligheten att nu skaffa denna dröm-plats åt mig & min familj…! Jag hoppas att detta hus kommer bli en samlingplats där vi alla kan ladda batterierna, och bara landa..!", skrev Pernilla på Instagram efter husköpet i Marbella.

Vad kalaset gick loss för är något oklart – men det lär inte ha blivit en billig historia!

Huset på två våningar är beläget i ett så kallat gated community, vilket innebär säkerhetsbevakning dygnet runt och att endast behöriga personer kommer in innanför grindarna. Tryggt!

Pernillas nya lyxhus i Spanien – se bilderna!

Skärmdump Instagram / Biancaingrosso
Skärmdump Instagram / Biancaingrosso

Foto: TT, Instagram

Annons