Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens speciella möte med Christians ex – så reagerade hon

16 jun, 2022, 19:00 
AvSimon Holm Stålhand

Pernilla Wahlgren mötte Christian Bauers ex-fru...

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren, 54, och pojkvännen Christian Bauer, 56, har nu varit tillsammans ett tag. De träffades genom gemensamma vänner.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla Wahlgren tidigare sagt i podcasten Fördomspodden.

I Bianca Ingrossos senaste vlogg så gör Christan Bauer ett gästbesök när de äter middag. Då passade Bianca Ingrosso på att fråga Christian vad det jobbigaste var att leva med familjen Ingrosso-Wahlgren. Svaret var kort och koncist.

– Det är hetsigt, säger Christian Bauer.

I vloggen berättar även Pernilla Wahlgren om mötet med Christian Bauers ex-fru – och känslorna kring det.

Pernillas känslor efter mötet

Bianca menar på att de aldrig ses lika ofta längre. Antingen är Pernilla på turné eller så är hon hos pojkvännen Christian. Sedan utbrister Bianca: "Hans familj är så sköna!"

Annons

Pernilla instämmer och berättar om mötet – med Christians ex-fru. Vi vet inte särskilt mycket om Christian Bauers privatliv och historia men enligt Hänt så vet vi att att hans ex-fru, Lottie, är mamma till hans barn Caroline.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer!

– Jag träffade Christians ex häromdagen, hon är så gullig! Verkligen supertrevlig, vi satt och hade jättetrevligt. De var gifta på 80-talet, säger Pernilla om mötet.

Bianca utbrister direkt att det inte är ett möte som hon hade velat uppleva.

– Om jag och Philippe gör slut, vilket säkert kommer ske, då kommer jag aldrig kunna ta en middag med hans nya tjej. Jag kommer nog aldrig bli en sån skön tjej, säger hon i vloggen.

Men det är väl fantastiskt att Pernilla kunde ta hela mötet med en sådan mognad?

Annons