Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens stora glädjebesked med Christian Bauer – fick precis veta

09 nov, 2023, 08:23 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren var ombord ett flygplan med Christian Bauer när hon fick de fantastiska nyheterna.

Annons

Det är inte konstigt att Pernilla Wahlgren behöver vila ut! Det har varit ett väldigt hektiskt år, med en debutsäsong på Allsång på Skansen som kronan på verket.

Det kan verka som att det går som en dans för Pernilla, men självfallet ligger det mycket arbete bakom. Nu kan hon ta fantastiska tittarsiffror och fina recensioner från både kritiker och publik som ett kvitto och unna sig lite välförtjänt vila.

Pernilla Wahlgrens stora glädjebesked – så fick hon och Christian Bauer veta

Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbeskedBrand logo
Pernilla Wahlgrens nya kryptiska bröllopsbesked

Tillsammans med fästmannen Christian Bauer har Pernilla packat och sökt sig till solen. De har åkt till Seychellerna utanför Afrikas kust.

– Det är otroligt fint här. Det är ett jättefint hotell och jättefint ordnat, säger Pernilla till Expressen.

Annons

Men redan på flyget dit fick sig Pernilla och Christian en oväntad dos lyx. Flygbolaget hade överraskat dem och från ingenstans uppgraderat dem till första klass. Deras ursprungliga platser förvandlades till lyxigare säten, där det ingick champagne och en egen säng. Vilket glädjebesked!

– Det var otroligt lyxigt och härligt, säger Pernilla.

Att flyga till Seychellerna tar mellan 12 och 16 timmar, så den där sängen kan komma väl till pass.

Pernilla Wahlgren: "Känner hur mycket jag saknat det"

Pernilla sammanfattade resan i ett Instagram-inlägg som nog väcker en del välvillig avund hos följarna som är kvar i höstrusket i Sverige!

"Första gången för mig att besöka Seychellerna! 🌴☀️💦🙌 Andra för @cebebauer . Efter en otroligt lyxig flygresa (blev uppgraderade av @emirates 🙌🌟🤩 ) - så landade vi tidigt i morse på Seychellerna, och slogs direkt av värmen, fuktigheten och de vackra bergen och den gröna växtligheten! 🌴🌳🏞️Checkade in i på @hiltonnortholme & fick lyckorus i kroppen direkt…! 🥰Har inte varit i ett tropiskt land sedan innan pandemin , och känner nu hur mycket jag har saknat det…!", skriver Pernilla.

Kanske har Pernilla och Christian blivit kungligt inspirerade inför resan? Seychellerna är nämligen något av en favorit hos den svenska kungafamiljen. Det var till exempel dit prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åkte på sin smekmånad.

Annons