Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens stora livsförändring – blir ny medlem i familjen: "Åh vad roligt"

04 maj, 2023, 12:00 

Pernilla Wahlgren har genomgått en stor livsförändring.

Annons

Det spekulerades länge i vem som skulle efterträda Sanna Nielsen i Allsång på Skansen. När Pernilla Wahlgren presenterades som ersättare möttes beskedet av hurrarop och glädjetjut – vilket kanonval!

För Pernilla kommer uppdraget att medföra en livsförändring. Tisdagskvällar är inbokade under lång tid framöver, och hon kommer att ha miljoner tittare att hålla tillfredsställda.

Ny podd på Aller Media: Du, Kungen!Brand logo
Ny podd på Aller Media: Du, Kungen!

Pernilla Wahlgren visar upp förändringen – ny medlem i familjen

Tur då att Pernilla är en mycket erfaren showkvinna. Dessutom kände hon sig hemma i SVT-byggnaden direkt, avslöjade hon på Instagram.

Hon fick nämligen syn på ett bekant ansikte, som verkligen visar att hon är en del av SVT-familjen.

"Ska man leda 'Allsång på Skansen', så blir man betrodd med eget passerkort till SVT Första arbetsdagen på mitt nya roliga sommarjobb på Solliden , & vad mötte mig i entrén till personalingången- om inte en bild på mig själv…", skriver Pernilla på Instagram.

I kommentarsfältet har hon fått om lyckoönskningar från både kända och okända.

"Välkommen till jobbet! Vi ses i korridorerna", skriver programledaren Carina Bergfeldt.

"Titta där", skriver Sanna Nielsen.

Annons

"Åh vad roligt Pernilla. Med din energi och glädje och utstrålning kommer Allsångsdagarna på Skansen bli härliga och underhållande. Go Girl Go", skriver Pernillas mamma Christina Schollin.

"Ett fullblodsproffs"

SVT är uppenbarligen väldigt nöjda med sin rekrytering. Det gjorde Anton Glanzelius, programbeställare på SVT, klart redan i samband med att Pernilla presenterades.

– Jag kan inte tänka mig en mer älskad artist än Pernilla Wahlgren, hon är ett fullblodsproffs och det perfekta valet för att ta över hedersuppdraget att leda programmet som blivit en given sommartradition för svenska folket, sa Anton då.

– Jag kliver in i ett av Sveriges mest uppskattade tv-program och tar på mig det här hedersuppdraget. Jag kommer inte hålla på och ställa några krav, mer än att jag vill vara med i redaktionen och kunna vara med och påverka innehållet. Men jag kommer inte ha krav på gästerna, det litar jag fullt på att de har koll på, sa Pernilla själv.

Annons