Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens tabbe på lyxrestaurangen – blev helt fel: "Lite annorlunda..."

24 sep, 2023, 19:00 

I det senaste avsnittet av "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla Wahlgren om den oväntade incidenten på Michelin-restaurangen.

Annons
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”Brand logo
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”

Pernilla Wahlgren, 55, och Sofia Wistam, 57, har haft podcasten "Wahlgren & Wistam" sedan 2015 och den är idag en av Sveriges största podcasts.

Varje vecka berättar vännerna om allt som hänt sedan sist – vilket ofta leder till både skratt och djupa samtal.

I söndagens avsnitt av podden berättar Pernilla om ett misstag som skedde när hon åt på Restaurang Signum i Mölnlycke tidigare i veckan.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam Inspelning av Bianca Ingrossos talkshow Bianca, säsong 2. Stockholm 2023
Sofia och Pernilla har en av Sveriges största poddar.

Pernilla Wahlgrens fina överraskning till väninnan

Det var under fredagen som Pernilla överraskade sin bästa väninna Susanne Nordström på födelsedagen med en hotellnatt på Hällsnäs Hotell & Restaurang samt middag på Thomas Sjögrens Restaurang Signum, som har belönats med en Michelin-stjärna.

Annons

"En otrolig smakupplevelse och en helkväll som för alltid kommer vara ett otroligt minne för mig och Susanne…! TACK Thomas! ❤️Så STOLT över dig och ditt team!!!Och så lycklig att jag fick uppleva denna kväll tillsammans med Susanne..!", skriver Pernilla på Instagram.

Pernillas tabbe på lyxrestaurangen – blev helt fel

I podcasten berättar Pernilla att det var en alldeles magisk upplevelse att äta på restaurangen, men att hon gjorde en tabbe inne på toaletten.

– Det låg sådana här engångstandborstar vid handfatet för att man ska kunna borsta tänderna så att man är ren och fräsch och kan ta emot alla goda smaker, förklarar hon och fortsätter:

– Jag hade inte med mig mina läsglasögon, men bredvid handfatet låg det en tub så jag tänkte att "det måste vara tandkrämen". Så jag tog den på min tandborste och borstade tänderna.

När hon gick ut från toaletten berättade en person i personalen att hon råkat borsta tänderna med handkräm.

– Så det var en liten annorlunda smak kan man säga, säger hon och skrattar.

Annons