Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens tårar för sonen Theo, 16 – när han går sin egen väg

18 jun, 2023, 14:00 

Pernilla Wahlgren är full av känslor.

Annons

Trots att schemat är fullspäckat och jobbet tar nästan all hennes vakna tid, finns det en sak stjärnan Pernilla Wahlgren alltid gör tid för: familjen. Barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo är hennes ögonstenar – och hon hyllar dem gärna så fort tillfälle ges.

Nu har minstingen Theo nått en stor milstolpe i livet, som gör Pernilla känslosam. Det är dags för Theo att gå sin egen väg.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Därför var inte Theo Wahlgren med i Masked Singer – trots frågan

Pernilla fick sonen Theo ihop med exet Joachim Lennholm år 2007, och han är lite av en doldis i familjen. Äldsta sonen Oliver Ingrosso driver krog och DJ:ar, Benjamin Ingrosso turnerar land och rike med sin musik, och dottern Bianca Ingrosso är influencer och entreprenör.

Annons

Vilken väg Theo Wahlgren väljer att ta återstår att se. Men hittills har han inte valt rampljuset – även om det var nära. I ett avsnitt av realityn Wahlgrens värld avslöjade Benjamin att det var nära att även Theo skulle ställa sig på scen.

Det var nämligen programmet Masked Singer som ringde, och ville ha med Wahlgren-minstingen. Han tackade ja, men produktionen hittade någon annan, till Pernillas stora besvikelse:

– Jag blev så förvånad. Här har vi en kille som inte gillar att stå på scenen, säger Pernilla i programmet.

– Jag är så ledsen över att det inte blivit av.

Pernilla Wahlgrens son Theo Wahlgren har slutat skolan

Istället lever Theo ett ganska vanligt liv – förutom att delar av hans liv dokumenteras på Instagram och i Wahlgrens värld. Och nu står han inför ett helt nytt kapitel i livet!

Annons

På Instagram berättar en rörd Pernilla Wahlgren om sonens skolavslutning, och den känslosamma insikten att det är sista gången någon av hennes barn går i grundskolan.

"Så kom dagen då mitt yngsta barn gick utan 9:an , och därmed tog 28 år som förälder till skolbarn slut…!" Skriver hon följt av en emoji som gråter floder.

Hon fortsätter med att blicka framåt, och berättar om gymnasietiden som väntar. Ja, Theo går sin egen väg och väljer att fortsätta studierna.

Bianca, Oliver och Benjamin däremot, har inte en gymnasieexamen.

– Är SÅ STOLT över dig vår fina THEO - och ser nu fram mot att få följa din kommande gymnasieutbildning , och att förhoppningsvis för första gången få ett barn som tar studenten..!

Foto: TT/Instagram

Annons