Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens trista upptäckt – mardrömmen på semestern: ”Galen”

14 sep, 2023, 12:12 

Pernilla Wahlgren har varit med om en trist händelse på sin semester.

Annons

Pernilla Wahlgren har haft en hektiskt sommar. Trots att det var första gången som hon agerade programledare i Allsång på Skansen, gjorde hon det med en sådan bravur att hyllningarna inte lät vänta på sig.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Samtidigt är det hårt arbete som ligger bakom, med noggranna repitioner och ett gediget inläsande av manus, som gör att Pernilla kommer att fortsätta i samma roll även nästa sommar.

Och alla arbetare vet ju också hur viktigt det är att vila upp sig efter en intensiv arbetsperiod. För Pernilla gäller inget undantag och trots att hon är en person som ofta har mycket på schemat måste hon också få vara lite ledig.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har haft en intensiv sommar som programledare för Allsång på Skansen.

Pernillas trista upptäckt med vännerna

Därför har hon lämnat sitt lyxiga hus på Lidingö och begett sig utomlands med ett par vänner. Nu gassar hon i solen på Ibiza, går på nattklubb, dricker drinkar och njuter av fantastiska måltider.

Men resan har inte bara blivit den solskenshistoria som Pernilla och hennes vänner hade hoppats på. I stället har den kantats av flera trista händelser, som den omtyckta programledaren nu väljer att berätta om.

”Efter en minst sagt stressig mellanlandning i Amsterdam med försenat plan så vi missade vår connecting flight, - då vi snabbt utvecklades till ett sjukt lösningsorienterat gäng , som verkligen gjorde ALLT för att inte bli kvar där i ett dygn”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Annons

Följarnas ilska efter Pernillas mardröm

På resan återfinns en rad kändisar, bland andra Lena Philipsson, Jessica Wahlgren och Nanne Grönvall, och försenade flyg är inte det enda som skakat om den tappra skaran.

”Tappert gäng som efter 14 timmars resande med missat flyg, borttappade väskor, stress och förseningar - ändå gick direkt ut i går natt på Pacha Club Ibiza efter att vi anlände till huset!”, fortsätter Pernilla.

Och just väskkaoset har inte löst sig. Fyra av sju i sällskapet saknar fortfarande sina väskor, något som fått flera följare att sympatisera med resesällskapet i kommentarsfältet.

”Så roligt! Men vilket bolag flög ni med!!? Man blir ju galen”, skriver en person.

”Men va? Vad är det för bolag, katastrof”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons