Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens tuffa sjukdomsbesked – tvingad till operation

01 jul, 2021, 11:00 
Pernilla Wahlgren måste ta det lugnt – på grund av sin hälsa. I podden ”Wahlgren & Wistam” avslöjar den folkkära artisten och reality-profilen att hon är nyopererad.
Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 53, och pojkvännen Christian Bauer, 55, firade midsommar ihop. På sociala medier la hon bland annat upp en bild på henne och kärleken med texten ”BÄSTA midsommarn!!”.

Men det blev knappast någon nubbe, bubbel eller vin för Pernilla. I det senaste avsnittet av hennes och bästa vännen Sofia Wistams, 55, podcast ”Wahlgren & Wistam” avslöjar Pernilla att det blev en lugn, och vit, midsommarhelg.

Anledningen? Hon är nyopererad.

– Jag har opererat mig för något så konstigt som bråck. Jag har fått ett gammalt gallstensärr, säger hon i podden.

Därför var Pernilla Wahlgrens operation taktisk

För flera år sedan genomgick Pernilla en gallstensoperation, men det har inte läkt ihop ordentligt. Hon fick, som hon själv beskriver, en hård fettkula som växte sig allt större. Valet att genomgå en operation nu var både taktiskt och självklart.

Pernilla Wahlgren har nyligen genomgått en operation.
Pernilla Wahlgren har nyligen genomgått en operation.

– Man måste ta det väldigt lugnt efteråt och jag känner att min höst kommer att dra i gång sen med tv-program och shower framför allt, med dans och repetitioner. Så jag kände att jag måste ta bort den nu, för annars kommer brocket att bli större, eller om jag opererar mig senare kan jag inte vara stilla på samma sätt. Och det var tur att jag gjorde det, för det var större än läkaren trodde.

Annons

Läkaren har sytt ihop Pernilla Wahlgren i tre omgångar

torleken på brocket var ”stort som en golfboll” och öppningen en gånger tre centimeter. För att det inte ska spricka ytterligare en gång har därför läkaren sytt ihop i tre omgångar, enligt Pernilla.

– Så jag kommer att ta det väldigt, väldigt lugnt och ha rehab den här månaden. Det blir som en vit månad för mig. Jag drack ingen alkohol på midsommar och kommer inte att göra det på ett tag, säger hon i podden.

Foto: TT, Instagram.

Annons