Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens vågade beslut – visar upp missen med nya tatueringen

28 sep, 2022, 20:00 
Indra Nordemar

Pernilla Wahlgren tog ett drastiskt beslut på tatueringsstudion, men det blev inte riktigt som tänkt...

Annons
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!Brand logo
6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren är inte den som skymmer med sitt privatliv. Förutom att Wahlgrens värld-teamet följer henne mer eller mindre dagligen, delar hon även med sig av händelser som sker i hennes liv i podcasten Wahlgren & Wistam, och på sociala medier uppdaterar hon sina fans frekvent.

Nu har Pernilla publicerat en ny bild där hon visar upp sin nya tatuering, men också en som hon gjort alldeles själv – något som inte gick helt enligt plan.

Pernilla Wahlgrens nya tatuering

Pernilla har sedan tidigare två tatueringar. En med alla sina barns namn, det vill säga: Oliver, Bianca, Benjamin och Theo, och sedan självfallet en ananas. Pernilla har nämligen länge varit smått besatt av den tropiska frukten, och har den i olika former både i hem och på kläder.

Annons

Nu har hon också märkt sig med sin favoritfras: "Det löser sig".

"I går blev det en tredje tatuering …..!", skriver hon till ett bildspel på Instagram, och i kommentarsfältet hyllas hon för sina ord.

"Kanonbra text. Allt händer av en anledning och till sist blir det perfekt. Det är mitt motto", skriver en person och får medhåll från flera andra:

"Perfekt ord !! Säger alltid åxå lugnt det löser sig och det gör det ju åxå !"

"Såå bra!"

Misslyckandet med tatueringen – gjorde den själv

Däremot är det många som är kritiska till den andra tatueringen på bilderna. Ja, Pernilla blev inte bara tatuerad – hon passade även på att själv tatuera.

"Och när Emilia nu bad MIG att tatuera en ananas även på henne , så kunde jag ju inte säga nej…!", skriver hon i inlägget och fortsätter:

"Kanske inte den snyggaste Ananas man sett. Men jag lyckades ändå omedvetet få in ett HJÄRTA i Ananasen..! Bara en sån sak! Är kanske inte den bästa på att vare sig rita eller tatuera folk , men jag var aldrig orolig. För som jag alltid brukar tänka ; ”Det löser sig!”

Många håller med Pernilla om att det kanske inte blev den "snyggaste ananasen". Till bilden följer flera kommentarer i samma spår:

"grymt men e detta verkligen en ananas? Små ben så e det är en fågel"

"Chocken jag fick när jag trodde det va den hon hade gjort på dig o att du betalt"

"Jaha...jag trodde det skulle föreställa en fisk"

Foto: TT, Discovery+

Annons