Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens vilda kväll med tre män – hånade Christian Bauer öppet

19 jan, 2024, 17:30 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren hånade Christian Bauer – i sällskap med tre andra män.
Annons

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin nöjeslyra. Utöver realitystjärna och programledare för Allsång på Skansen är hon också en bejublad scenartist.

Det var i höstas som Pernilla kom med nyheten att succéerna "Kort Glad och Tacksam" och "Pernilla Wahlgren har Hybris" skulle få en uppföljare: "Happy ending".

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Pernilla Wahlgren driver med Christian Bauer

Hon hade samlat samma trogna gäng för att stå på scen med henne: Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki. Och för att regissera föreställningen hade Pernilla återigen plockat in nöjesräven Edward af Sillén.

Nu har recensionerna dimpt ner, efter att "Happy ending" spelats på Cirkus i Stockholm. Erfarne kritikern Jan-Olov "Gossen" Andersson, som trots att han nyss fyllde 69 is still going strong, har delat ut tre starka plus till showen.

Annons

"Pernilla Wahlgrens segertåg fortsätter. Nya showen bjuder på många skratt mest hela tiden", skriver "Gossen".

Även Christian Bauer spelar en roll i den nya showen – i sin frånvaro. Jan-Olov var inte överdrivet förväntansfull på just det här inslaget.

"Jag var lite rädd för hur de skulle skildra det, nu när hon träffat sin tvålfagre drömprins och gift sig med honom. Jag unnar henne verkligen all lycka i världen, men det har gjort realityserien Wahlgrens värld lite tråkigare. Det var roligare när det skavde lite grann", skriver Jan-Olov.

"Christian Bauer är hunsad i hemmet"

Christian spelades inte av en av männen på egen hand, utan då gick Ola, Måns och Kim ihop och gjorde en insats som trio.

"I showen kallas maken kort och gott för 'Bauer' och gestaltas av alla tre männen på scenen i en rätt bisarr sketch om hur hunsad han är i hemmet. Rätt intressant vad den gör för hans image…", skriver Jan-Olov.

Christian verkar dock inte tagit illa vid sig. Tvärtom. Han var på plats på Cirkus och skriver berömmande om sin hustru och hennes show.

"I kväll såg jag med familj min underbara fru och hennes proffskollegor leverera en komplett premiär. Som ni levererade", skriver Christian på Instagram.

Annons