Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas ärliga ord om framtiden med Christian – efter knappt två veckor som förlovade: "Förhoppningsvis..."

08 jan, 2023, 15:00 

Pernilla Wahlgren har ett nytt besked till fästmannen Christian Bauer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

I slutet av december kunde Pernilla Wahlgren äntligen flytta in i sitt drömhus på Lidingö – efter många månaders väntan.

Familjen Wahlgren kunde därmed fira både jul och Pernillas födelsedag i den fantastiska villan – något följarna fick ta del av via sociala medier.

"Vilken lycka! Vilket pirr! Vilken stress! Vilken flyttlådeångest. Vilket KAOS - det har varit!! Men NU…!!!!", skrev Pernilla på Instagram den 23 december, när hon äntligen flyttat in i huset.

Annons

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers stora lycka – blivit sambos och förlovade

Samtidigt avslöjade Pernilla även att hon och Christian Bauer valt att bli sambos!

Till en början var tanken att hon skulle flytta in själv i huset, men att pojkvännen såklart skulle hänga där mycket – men nu har de alltså beslutat sig för att bo i Lidingövillan tillsammans!

Och det är inte det enda steget som paret tagit. Den 28 december friade Christian även till Pernilla – som sa JA! Så fantastiskt kul!

Annons

Pernillas besked till Christian – efter knappt två veckor som förlovade

Hela svenska folket är så otroligt glada för Pernillas skull, att hon hittat den rätte mannen efter många år som singel.

Och det finns ingen tvekan om att kärleken mellan dem är stark. På lördagen berättar Pernilla att hon vill spendera resten av sitt liv med sin älskade Christian:

"Ledig helg med mannen jag älskar i vårt nya hem där vi förhoppningsvis ska bli gamla tillsammans….!", skriver hon på Instagram.

Så romantiskt och vackert!

Annons