Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas bekymmer med barnbarnet Kalí – mamma Zoe om problemen: ”Sluta”

05 okt, 2023, 11:30 

Pernilla Wahlgrens barnbarn Kalí har haft lite problem senaste tiden – nu berättar mamman Zoe om händelsen.

Annons

Pernilla Wahlgren verkar sällan vara på dåligt humör. Är det inte allsång på Skansen, är det nya föreställningar, kvalitetstid med fästmannen Christian Bauer och lyckliga familjestunder.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Men frågan är om det just nu inte är bättre än någonsin. Pernilla är nybliven farmor till barnbarnet Kalí och tycks njuta för fulla muggar av det nya livet som morförälder.

– Jag har faktiskt längtat efter att få bli farmor eller mormor, så att jag kommer få gosa med en liten bebis igen och att få se min son bli pappa, det är jättejättestort, sa Pernilla Wahlgren till Svensk Damtidning i somras.

Zoes trista ord: ”Dumförklarad”

Nu har det snart gått en månad sedan Pernillas farmorslycka blev ett faktum. Men senaste tiden har det tillkommit vissa problem, då barnet börjat få ont i magen i samband med måltider.

Annons

Mamman Zoe Fay Brown har misstänkt att det är D-vitamindropparna som är orsaken bakom. I flera inlägg på Instagram har hon själv berättat att hon sökt hjälp hos barnavårdscentralen, men inte känt att hon blivit lyssnad på.

”BVC va ej speciellt tillmötesgående när jag frågade angående dropparna när vi fick dem. Blev absolut inte erbjuden vattenbaserade även fast jag ifrågasatte och kände mig nästintill dumförklarad när jag frågade”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Mamma Zoes lycka: ”Märker redan skillnad”

Zoe förklarar vidare att hon köpt D-vitamindroppar från Semper och hoppas att det nya märket ska göra att Kalís mage blir bättre. Än så länge verkar resultatet gå vägen, förklarar hon.

”Har fått SÅ mycket hjälp med magontet, helt sjukt! ALLA verkar ha haft samma problem med dropparna BVC ger vilket är knäppt varför slutar de bara inte ge skiten?”, skriver hon och fortsätter:

”Anyways, har kört Semper i två dagar nu och märker redan skillnad".

Mamma Zoe om Kalís magproblem
Zoe Fay Brown säger att de dropparna verkar funka bättre!

Foto: TT/Instagram

Annons