Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas beslut med Christian – bakom kulisserna

24 feb, 2022, 20:00 

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen om situationen med pojkvännen Christian Bauer.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

I över fem år har Pernilla Wahlgren, 54, spelat in realityprogrammet Wahlgrens värld, där tittarna får följa med på allt hon gör.

Fram tills vintern 2021 var även dottern Bianca Ingrosso, 27, en stor del av programmet. I december meddelade hon att hon hoppar av programmet, på grund av tidsbrist. Men att hon fortfarande kommer att synas en hel del, eftersom att hon ju träffar sin mamma.

I en intervju med Aftonbladet säger Pernilla att hon kommer sakna Bianca som kollega, men att hon är glad för dotterns skull ur ett hälsoperspektiv.

– För mig som kollega tycker jag att det är tråkigt, som mamma tycker jag att det är jättebra att hon har klivit av så att hon inte går in i väggen, säger hon till tidningen.

Annons

Pernillas beslut med Christian – bakom kulisserna

Någon som däremot gjort entré i programmet är Pernillas pojkvän Christian Bauer! Något som inte var en självklarhet från början.

Nu avslöjar Pernilla för Aftonbladet hur det gick till när hon lyckades övertala Christian om att vara med i programmet.

– Vi skulle ha familjelunch på bryggan och jag sa att han gärna fick följa med till landet men att vi skulle filma så han kunde stå med Johan Pråmell bakom kameran.

Johan Pråmell är producent till Wahlgrens värld och har tidigare varit jurymedlem i Talang, samt producerat Svenska Hollywoodfruar. Pernilla förklarar att Johan uppmanade henne att fråga om Christian inte ville vara med framför kameran ändå.

– Jag tänkte att det kan väl inte vara hela världen, han är ju min nya kille. Tar det slut så gör det, så är livet, så då var han med och det blev väldigt naturligt. Så efter det har det varit... vi frågade: ”Kan du tänka dig?” och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”, berättar hon.

Annons

Pernillas fina ord om pojkvännen Christian: "Han är modig"

I intervjun berättar Pernilla att hon förstår att det måste vara en speciell situation för Christian att vara tillsammans med någon som har kameror runt sig hela tiden.

Hon passar även på att hylla pojkvännen:

– Han är väldigt easy going, det kanske har att göra med att han har jobbat mycket som modell att han är van att vara framför kameran. Han är verkligen sig själv. Jag tycker att han är modig och bjussig som är med när vi frågar.

”Wahlgrens värld” har premiär på torsdag 24 februari på Discovery+ och Kanal 5.

Annons