Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas beslut väcker kraftiga reaktioner – detaljen i hemmet rör upp känslor: ”Ursäkta?”

17 apr, 2024, 18:30 
Pernilla Wahlgrens beslut i hemmet får följarna att reagera kraftfullt.
Annons

Pernilla Wahlgren älskar att leva livet. Ibland lever hon det i en turnébuss ute på vägarna, ibland är det i nya lyxhuset på Lidingö och ibland är det i sitt älskade spanska paradishus ”Casa Piña”.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Att befinna sig på varmare breddgrader är en dröm. I Marbella kan Pernilla vara ned mellan varven, ladda batterierna och se till att komma tillbaka i full styrka när plikten kallar hemma i Sverige.

Här har hon skapat sitt eget semesterparadis. Huset är noggrant inrett för att skapa en harmonisk känsla, fullt anpassad till den avkopplande livsstil som Pernilla söker när hon befinner sig i den solsköna staden.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren älskar att varva ned i sitt spanska hem i Marbella.Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrens beslut

Pernilla är otroligt stolt över sitt semesterparadis i Spanien. Hon är heller inte blyg med att dela med sig av bilder från det spanska hemmet, något som alltid brukar uppskattas av alla hennes följare på sociala medier.

Annons

Bara för någon vecka sedan berättade hon glatt om grapefrukten som växte i trädgården, köket som hon fått i ordning och vilken underbar utsikt hon bjuds på.

Om det är nånstans hon kan känna lugnet så är det här.

Pernillas nya detalj

Och när Pernilla är hemma i Sverige hjälper hennes vänner till att hålla huset i Spanien fräscht. Nu har hon skaffat sig en tallriksvägg i köket, signerad inredningsdesignern Susanne Nordström.

”Hur lyckligt lottad är jag inte som har Min älskade inredare till vän Susanne Nordström - som bor i Marbella halvårsvis - och trollar i ”Casa Piña” när jag inte är där…! Nästan alltid nånting nytt otroligt som hon har gjort i huset, när jag kommer ner till huset i solen..!”, skriver Pernilla lyckligt och fortsätter:

”Susanne har ju varit min ”Handy Man” , stöd och klippa genom alla år och alla hem jag haft…! Denna gång blev det både nya blommor i rabatten, ny kökshylla och en DRÖMMIG Tallriksvägg!!!!”.

Reagerar kraftigt

I kommentarsfältet är det flera följare som nu reagerar kraftigt på förändringen i ”Casa Piña”. Många tycker att Susanne Nordström lyckats skapa en fantastisk inredningsdetalj som verkligen lyfter köket.

”Underbart för henne & dig. Hon kan dig & får hjälpa till där hon briljerar. Super snyggt by the way”, skriver en person.

”Ursäkta, men vad är det för snygga rosa champagneglas? Villhöver!!”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons