Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernillas fina hyllning till pappa Hans väcker starka känslor: "Tack för allt du gjort"

13 nov, 2022, 20:30 

Pernilla Wahlgren berörde alla med sin fina text om pappa Hans Wahlgren.

Annons
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin är nog Sveriges mest omtalade familj just nu. Vi ser flera av dem i tv-rutan, på teaterscenen och i sociala medier.

Bianca Ingrosso, 27, hade nyligen premiär för sin alldeles egna talkshow i Kanal5 och Discovery+ – som blivit en supersuccé! Pernilla Wahlgren, 54, turnerar Sverige runt med sin show samtidigt som hon spelar in realityserien Wahlgrens värld.

Och inte nog med detta – Christina Schollin, 84, har under året gjort succé i rollen som drottningen i Macbeth på Dramaten. De är, med andra ord, minst sagt en talangfull familj!

Annons
Familjen Wahlgren 1987
Familjen Wahlgren 1987.

Pernilla Wahlgrens fina hyllning till pappa Hans Wahlgren: "Tack för allt"

Ja, Pernilla har verkligen hållit på med skådespeleri och musik sedan barnsben – vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att hennes föräldrar också arbetat med detta.

I en text på Instagram hyllar Pernilla nu sin älskade pappa Hans Wahlgren, 85, på fars dag.

"FÅ har sån tur att få världens bästa pappa - OCH världens bästa morfar - men det har jag och mina barn!", skriver hon och fortsätter:

Annons

"Stort Grattis på Fars Dag älskade pappa, och TACK för allt du har gjort för mig & mina barn under alla år! Utan dig hade jag aldrig klarat småbarnsåren som ensamstående mamma till tre små vildingar…! 🙏❤️Snällaste, roligaste, gulligaste och mest hjälpsamma pappa & morfar man kan ha!!!Pappa, vet du att att att att att att…."

I kommentarsfältet under bilden har följarna skickat varma och fina hälsningar till familjen.

En av dem som har kommenterat inlägget är Pernillas mamma Christina Schollin:

"Vilken tur för dig - och dina 3 syskon - att jag när vi var 19 år gamla bestämde mig för att den där killen ville jag skulle bli far till mina barn", skriver hon följt av massa röda hjärtan.

Så fint att hylla sina nära och kära!

Annons