Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas glädjebesked efter stora oron för sonen

27 sep, 2023, 14:15 
Louise Wibergh Lenti
Pernilla Wahlgren

En förälders värsta mardröm kunde snabbt vändas till lättnadens suck.

Annons
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Nu är det dags igen! Pernilla Wahlgren ska ut på vägarna med ännu en föreställning tillsammans med favoritensemblen som hon turnerat med i flera år. Först var det ”Kort, glad och tacksam” följt av ”Pernilla Wahlgren har hyrbis” som bägge fick folket att flocka till teatersalongerna.

Nu ska gänget ut med den tredje och sista föreställningen ”Happy ending – den första avskedsturnén” som har premiär den 18 januari 2024 på Cirkus i Stockholm.

Missade Efter fem

Under tisdagen skulle hela gänget medverka i Efter fem för att prata om den nya showen. Programmet började men Pernilla sågs ingenstans. De som följt Pernilla vet att hon är ökänd för sin tidsoptimism så hennes frånvaro skämtades inledningsvis bort.

Annons

Allt eftersom tiden gick blev det en något förvirrad stämning i studion. Pernilla hade fortfarande inte dykt upp. Proffs som de är kunde resten av ensemblen dock hålla i gång intervjun. När tiden runnit ut vände sig Tilde de Paula Eby till kameran och sa:

– Klockan tio imorgon släpps biljetterna till Happy Endning. Pernilla Wahlgrens Happy Ending, som hon inte hann fram till i tid. Men det var kul att du försökte Pernilla, vi ses en annan gång.

Efter programmet fick Pernilla flertalet kängor från följare som trodde att hon struntat i att dyka upp på grund av olika "diva-fasoner". Sent inatt kom dock förklaringen till hennes frånvaro. Sonen Theo låg på sjukhus med avvikelser på hjärtat.

Överröst av kärlek och pepp

Efter flera EKG och samtal med hjärtspecialist kunde familjen andas ut. Som tur var visade det sig vara en naturlig avvikelse som kan uppstå i hjärtat hos unga killar som tränar mycket. Obehagligt men ofarligt.

Annons

Det var en enormt lättad Pernilla som förklarade händelsen för sina följare på instagram "Jag är EVIGT tacksam att vi kunde få åka hem med detta positiva besked i bagaget…!" skrev hon.

Hon avslutar sitt inlägg med orden "Ens barn kommer alltid först. Oavsett." följt av tre röda hjärtan. Inlägget har i skrivande stund 79 722 gilla-markeringar och 4 465 kommentarer.

Samtliga överöser Pernilla och familjen med kärlek, omtanke och förståelse: "Vilken tur att det inte var något allvarligt. Sina barn är ens allt. Lycka till i fortsättningen. Ni är fina människor." skriver en person, "Självklart kommer ens familj först...alltid" skriver en annan.

Under eftermiddagen kom sedan ett nytt inlägg från Pernilla med en hälsning från Theo:

"Theo och jag tackar för all er fina omtanke…!! Man blir ju så fruktansvärt orolig när det handlar om ens barn - och så fruktansvärt lättad när allt går väl…!" skriver hon.

Så skönt att allt löste sig tillslut. Ta hand om er nu fina familjen Wahlgren!

Foto: TT / Instagram

Annons