Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas känslosamma ord om pappa Hans, 86 – lämnar ingen oberörd

28 mar, 2024, 18:30 
Pernilla Wahlgrens fina inlägg om pappa Hans Wahlgren lämnar ingen oberörd.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Ingen kan anklaga Pernilla Wahlgren för att inte vara familjekär. Wahlgrens är en riktig klan som tar hand om varandra – och hittar på äventyr i gemensam trupp.

Den folkkära artisten har aldrig gjort någon hemlighet av hur mycket hon uppskattat att ha en mamma som Christina Schollin och en pappa som Hans Wahlgren i sitt liv.

Hon har mer eller mindre vuxit upp i rampljuset, dotter till två entertainers som vet hur man ser till att underhålla en publik, bringa fram kraftiga applåder och hurrarop som i stunder är så vilda att de påminner om gutturala läten.

Annons
Hans Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Christina Schollin
Pernilla Wahlgren älskar sin familj. Här står hon med pappa Hans Wahlgren och mamma Christina Schollin.Karin Törnblom/TT

Pernillas fina ord till Hans

Pernilla och pappa Hans har alltid haft en speciell relation. Om man följer artisten i sociala medier vet man detta utan och innan, att far och dotter har ett unikt band som är få förunnat.

Nu har Pernilla varit framme igen och hyllat sin älskade pappa. På bilder kan man se hur hon sitter i hans knä, omfamnar honom och visar sin uppskattning med att skriva några vackra rader:

”Den bästa pappan man kan ha, och den finaste morfarn till mina barn. Tänk att just jag har dig som min pappa , och att just jag är din favoritdotter!! Älskade pappa.Vet du att att att...”, skriver Pernilla Wahlgren.

Annons

”Så underbara bilder!”

I kommentarsfältet är det flera som reagerat och det blir tydligt att ingen lämnats oberörd av Pernillas fina inlägg.

”Inte undra på att det blev fina barn och barnbarn”, skriver en person.

”Värmer mitt hjärta. Den bilden. Känner sorg för dom som inte får känna så”, skriver en annan.

”Så underbara bilder på er. Utstrålar så mycket kärlek mellan far och dotter! Njut och ta vara på varje tid med varandra”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons