Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas kollega ställs till svars – efter grova orden om Christian Bauer

21 feb, 2024, 20:20 
Pernilla Wahlgrens kollega Kim Sulocki ställs nu till svars för skämten om Christian Bauer.
Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Pernilla Wahlgren älskar att tillbringa tid med nära och kära. Det är också därför som familjen ibland beskrivs som en klan, där de flesta besitter kreativa ådror och gillar att hitta på tokigheter tillsammans.

Med tanke på hur mycket familjen tycks umgås med varandra, är det faktiskt rätt uppseendeväckande när man får höra hur mycket Pernilla jobbar med diverse projekt: husbygge, scenshower, Allsång på Skansen – you name it.

Just nu är hon aktuell med succéföreställningen ”Happy Ending”, som hon gör tillsammans med kollegorna, vännerna och de ständiga vapendragarna Måns Nathanaelsson, Hanna Hedlund, Ola Forssmed och Kim Sulocki.

Annons
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren med sina vapendragare Måns Nathanaelsson, Kim Sulocki och Ola Forssmed.Karin Törnblom/TT

”Vi hade ingen aning”

Publikens mottagande har, enligt kollegan Kim Sulocki, varit så starka och enorma att han inte kan annat än beskriva det som ”rockstjärnereaktioner” – något han aldrig trodde skulle ske när han teamade upp med Pernilla för sex år sedan i föreställningen ”Kort, glad och tacksam”.

– Vi hade ingen aning om hur det skulle gå. Men vi är ett gäng som Pernilla har valt ut och vi gör vår humor som vi tycker är väldigt rolig. Men då visste vi ju inte om alla andra skulle tycka det, säger Kim Sulocki till Aftonbladet.

Kim Sulockis ord – efter skämten

Gruppen är sammansvetsad, som ett självspelande piano, och även om Pernilla saknar klanen Wahlgren på scen, så har hon sett till att involvera familjen i showen genom att skämta rått och glatt om dem.

Annons

Inte minst har Pernillas fästman Christian Bauer hamnat i skottgluggen när ensemblen skickar sina salvor med skämt, något som Kim Sulocki nu tvingas kommentera när han intervjuas av Aftonbladet.

– Men jag tycker ändå att vi skämtar med viss finess. Vissa saker drar vi jättelångt. Men det gäller att våga prova saker och det handlar framför allt om att ha ett högt tempo och överraska publiken. De ska inte ha någon aning om vad som ska komma och det gör att det blir enorma asgarv.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
En hel del av skämten i föreställningen ”Happy Ending” riktas mot Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons