Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernillas kupp i direktsändning - mitt framför kändismannen i publiken

19 jul, 2023, 10:30 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla har blivit riktigt populär bland tittarna. Foto: SVT

Anders Glenmark fyller 70 år vilket Pernilla ville uppmärksamma.

Annons

Under gårdagen var det flera svenskar som satt bänkade framför TV:n. Det var ju äntligen tisdag, vilket varje sommar blir en helig dag för många. Det är ju såklart Allsång på Skansen vi pratar om som har blivit mångas favoritprogram.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Carolas minnen kom tillbaka

I år är det Pernilla Wahlgren som har tagit över rollen som programledare efter Sanna Nielsen, och hon har verkligen gjort det med bravur. Varje vecka har hon bjudit på flera överraskningar och en massa härliga gäster.

Annons

Under gårdagen program var det bland annat Lucianoz, LOVA och poplegenden Carola som var på plats för att bjuda på skönsång och härlig allsång.

Carola har nog ett speciellt minne från Allsång när hon var med 2005. Under sitt framträdande med "Genom eld" kastade hon plötsligt ut en blomkruka i publiken, som oturligt nog träffade en person i ansiktet. Denna händelsen fick hon leva med länge och i gårdagens program fick hon återuppleva händelsen. När Pernilla lät henne tävla i en blomkastar-tävling vilket hon tyckte var väldigt kul.

Pernillas kupp framför Anders Glenmark

Man vet aldrig vilka ess Pernilla har i rockarmen och mitt under direktsändningen gjorde hon ännu en kupp. Artisten och låtskrivaren Anders Glenmark fyller nämligen 70 år vilket Pernilla och kollegorna på Allsången ville uppmärksamma. Och bjöd på ett fullt medley med hans låtar.

Anders Glenmark
Anders Glenmark blev riktigt glad över hyllningen. Foto: SVT

Ikväll ska vi hylla denna legenden som fyller 70 år, Anders Glenmark, sa Pernilla och vände sig om till Anders som satt precis bakom henne.

Annons

Efter att framträdandet var klart intervjuade Pernilla, Anders och frågade hur det känns att fylla 70 år.

– Ja jag hänge med bara det här var ju kul, det är kul, säger Anders i mikrofonen.

Till Anders förtjusning överraskade Pernilla honom sedan lite skämtsamt med en påse mums mums. Eftersom dem idag har slutat tillverkas.

Pernilla och Anders Glenmark
Här ger Pernilla Anders mums mums. Foto: SVT

– Jag gillar mums mums, jag gillar socker, grädde och choklad, säger Anders.

– Jag tycker inte du ska äta upp dem, utan spara dem för de kommer bli mer värda är bitcoins, skämtade Pernilla med artisten.

Annons

Det blev ännu en gång en riktig lyckad allsång-kväll med Pernilla och hennes gäster. Nu får vi vänta och se vad hon har att bjuda på i nästa veckas program.

Annons