Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas mångmiljonsuccé – efter beskedet med Christian Bauer

10 jan, 2023, 06:10 

Pernilla Wahlgren har gjort fina resultat i sina bolag för 2022.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssagaBrand logo
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Familjen Wahlgren/Ingrosso är överallt just nu och det visar sig att det lönar sig ekonomiskt att vara Sveriges hårdast jobbande kändisfamilj. I en sammanställning som Expressen gjort visar det att Bianca är den som drar in absolut med pengar, med 55 miljoner i vinst i sina två bolag totalt i år.

Men stabil tvåa när det kommer till familjens finansiella situation är helt klart mamma Pernilla. Hennes inkomst av tjänst för 2022 var hela 3 miljoner kronor, inte illa!

Totalt gjorde hennes bolag ett resultat på nästan 19 miljoner för förra året, så det går helt klart bra för den mångsysslande 55-åringen, som dessutom nyligen förlovade sig med sin kärlek Christian Bauer.

Mest pengar tjänade Pernilla enligt Expressen på sin "artistiska verksamhet" som går under företaget Picadill Production AB, där var resultatet på nästan 13 miljoner kronor.

Därefter ser vi hennes poddverksamhet som hon har tillsammans med Sofia Wistam och det är inga dåliga summor de två drar in på att varje vecka mötas och prata om vad som händer i livet. Hela fem miljoner i resultat för 2022 och mellan 2019 och 2021 har de kunnat ge sig själva 9,8 miljoner kronor i utdelning.

Annons