Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas meddelande till exmaken Emilio – handlar om Benjamin

10 sep, 2022, 18:23 
Indra Nordemar

Är det nu det vänder för Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso?

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso har haft en komplicerad relation i åratal. De gifte sig 1993, men äktenskapet gick i kras efter fem år. Den omtalade relationen skapade rubriker både då och i flera år efter.

Men på senare dar verkar Pernilla och Emilio ha kommit närmare varandra igen, främst tack vare deras gemensamma barn Oliver, Bianca och Benjamin. Och nu skickar Pernilla förvånande meddelande till sin exmake.

Ingrossos storsuccé

Alla tre barnen har gjort succé inom sina respektive branscher. Äldsta sonen Oliver är numera krogägare till restaurangen Olli, som blivit en hit bland Stockholmarna. Bianca gör enorma framgångar som influencer och grundare av sminkmärket Caia, och Benjamin vinner pris efter pris för sin musik.

Annons

Och det är den sistnämnda som återigen nu står i rampljuset. Benjamin spelar i kväll och i morgon kväll på Stockholms Konserthus tillsammans med orkestern Kungliga filharmonikerna, vilket varit en stor dröm för honom ända sedan han var liten.

Pernilla Wahlgren i tårar efter händelsen med Benjamin

För Pernilla räcker det inte med att se sin son leva ut sin dröm bara en gång, hon passade därför på att även se konserten på genrepet under dagen, och det blev minst sagt känslosamt.

"Hans musik. Bara hans vackra musik under ledning av Alexander Hansson med Sveriges bästa 70-manna orkester! Jag såg genrepet. En tom salong. Min son på scenen. Vid flygeln. Jag fulgrät redan i ouvertyren..!", skriver hon på Instagram.

Benjamin med mamma Pernilla och pappa Emilio.

Benjamin som snart är 25 år fyllda har redan stått på flertalet stora scener, men då har det främst varit framförandet av sina poplåtar, men nu är det något annat.

Annons

"Stå på den stora scenen själv med stor orkester och sjunga sina låtar ; musikal, visor, pop och även framföra egenskriven instrumental ”filmmusik”, som hans pappa introducerade honom för tidigt i livet.", fortsätter Pernilla på Instagram.

Pernillas meddelande till Emilio Ingrosso

Ja, Benjamin har formats mycket av sin mor och far – det säger ju sig självt, men det är också det som för Pernilla och Emilio närmare varandra. I inlägget på Instagram passar hon även på att lyfta sin exmakes talang.

"Denna konsert är verkligen kärnan av Benjamins uppväxt från både sin mor och fars perspektiv. Och vi ska vara så stolta Emilio Ingrosso över att vår älskade son har tagit med sig det bästa av oss båda från sin barndom…!"

Foto: TT

Annons