Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas nya framtidsbesked – efter SVT:s förbud: "Det är klart"

15 aug, 2023, 11:00 
Minna Sarpaneva
Pernilla Wahlgren framför publiken i Allsång på Skansen
Foto: TT

Det här händer efter säsongsfinalen av Allsång på Skansen!

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Sommaren har fyllts av sång och dans med Allsång på Skansen. Pernilla Wahlgren debuterade i år som programledare och succén har varit ett faktum!

Men sommaren går mot sitt slut och under tisdagen är det säsongsfinal av programmet. Nu har Pernilla kommit med ett besked om framtiden efter allsången.

SVT tystar Pernilla Wahlgren

Pernilla gör alltså sitt sista program i Allsång på Skansen för den här sommaren under tisdagkvällen. Huruvida det blir ännu en sommar kan hon dock inte svara på.

– Jag är belagd med munkavel. Jag får inte säga någonting om det. Men säg så här: Det har inte varit en tråkig sommar, säger Pernilla till Aftonbladet.

Även SVT har varit förtegna om Pernillas framtid i programmet.

Pernilla Wahlgrens framtidsbesked

Oavsett vad som händer nästa sommar så råder det inga tvivel om att Pernilla har stormtrivts på Sollidenscenen. Hon beskriver sin första säsong som ett "lyckopiller" och ser tillbaka med glädje.

Annons

Hon må vara stoppad från att avslöja något om sin framtid i allsången. Däremot har Pernilla berättat vad som väntar på den privata fronten efter sista programmet – semester.

– Jag tycker ändå att jag har haft lite semester under tiden men det är klart att nu kanske man kan åka bort om man vill det och så där, säger hon till Expressen.

Mer specifikt väntar en resa till partyparadiset Ibiza, och trots att hon själv beskriver sig som "den tråkigaste människan som besökt Ibiza" så vankas det ändå lite fest.

– Ja, det blir det säkert. Bianca är där, hon har också tipsat mig lite, men hon är mer party.

Annons